BUDGET Nis Flygplats
10
00
10
00
 Hyrbilar

BUDGET Nis Flygplats

Bästa hyrbil på Nis Flygplats (INI), Serbien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

BUDGET Nis Flygplats

BUDGET hyrbil i Nis Flygplats

BUDGET i Nis Flygplats
BUDGET
BUDGET
7.4
/10
Mycket bra
5.7
/10
Totalt värde för pengarna
9.2
/10
Renlighet
7.3
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.2
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.9
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Nis Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Budget Car Rental i Nis Flygplats recenserades av 100+ kunder med en ranking på 7.4/10. Den billigaste bilen från Budget Car Rental i Nis Flygplats är Renault Clio i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 17,00 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Serbien. Den billigaste bilen i Ekonomi från Budget Car Rental i in Nis Flygplats är presenterad av Renault Clio för 17,00 € per dag.

  SurPrice Car Rentals är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Nis Flygplats med en medelranking på 9.4/10, baserat på recensioner från 50+ kunder. Det billigaste fordonet från SurPrice Car Rentals är Fiat Panda i uthyrningsklassen Mini för 24,56 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Serbien, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från SurPrice Car Rentals i Nis Flygplats Volkswagen Polo, med ett pris på 24,85 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Citroen C3. Dess pris startar från 18,23 € per dag från AVIS Car Rental, vars medelrankingvärde är 5.4/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Nis Flygplats är Toyota Aygo från InterRent. Dess pris är bara 9,35 € per dag. InterRent var recenserad av 100+ kunder med en medelranking på 8.3/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende BUDGET i Nis Flygplats

BUDGET
Info & Kontakter
Företagsnamn: Budget Car Rental
Adress: Aerodrom Konstantin Veliki Nis, Nis, 18000
Telefon: 381600283438
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 7.4/10, vilket är Mycket bra

BUDGET hyrbilsspriser i Nis Flygplats

Mini
Mini
car_groups.
car_groups.
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 28 € från 17 € från 77 €
InterRent
InterRent
från 9 € från 17 € från 51 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 14 € från 18 € från 42 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 19 € från 23 € från 104 € från 46 €
Green-Motion
Green-Motion
från 19 € från 32 € från 57 €
Europcar
Europcar
från 26 € från 54 € från 27 € från 60 € från 66 € från 34 € från 49 € från 61 €
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
från 25 € från 25 € från 120 € från 78 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 19 € från 20 € från 118 € från 81 € från 74 € från 54 €
Firefly
Firefly
från 20 € från 22 €

BUDGET Hyrbil nära Nis Flygplats

BUDGET hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Nis Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

 • Niš 4.03 km / 2.51 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för BUDGET hyrbilar