Katumaasturi -vuokraus Johannesburg Lanseria
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Johannesburg Lanseria

Katumaasturi -vuokraus Johannesburg Lanseria

Paras vuokra-auto Johannesburg Lanseria (HLA), Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Johannesburg Lanseria

TEMPEST kohteessa Johannesburg Lanseria
TEMPEST
TEMPEST
8
/10
Todella hyvä
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.8
/10
Auton hakeminen
8.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Johannesburg Lanseria autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Johannesburg Lanseria asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Ford Eco Sport Tempest Car Hire -vuokraamolta kohteessa Johannesburg Lanseria. Sen hinta on alkaen 32,56 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Johannesburg Lanseria, katso Tempest Car Hire -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 8/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Tempest Car Hire Johannesburg Lanseria kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Ford Eco Sport. Se maksaa noin 32,56 $ päivässä.

  Tempest Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Johannesburg Lanseria keskimääräisellä arvosanalla 8/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Tempest Car Hire on Hyundai i10 Mini -luokasta 21,38 $/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Tempest Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Johannesburg Lanseria on Ford Figo, hinnalla 26,93 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 16,94 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.9/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Johannesburg Lanseria on Hyundai i10 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,03 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Johannesburg Lanseria

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Eksoottinen
Eksoottinen
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
alkaen 21 $ alkaen 27 $ alkaen 33 $ alkaen 33 $
Hertz
Hertz
alkaen 26 $ alkaen 29 $ alkaen 48 $ alkaen 80 $ alkaen 60 $ alkaen 44 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 21 $ alkaen 22 $ alkaen 65 $ alkaen 49 $ alkaen 57 $
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 29 $ alkaen 31 $ alkaen 90 $ alkaen 45 $ alkaen 58 $
Europcar
Europcar
alkaen 29 $ alkaen 33 $ alkaen 46 $ alkaen 64 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 21 $ alkaen 21 $ alkaen 68 $ alkaen 83 $ alkaen 40 $ alkaen 66 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 14 $ alkaen 17 $ alkaen 68 $ alkaen 68 $ alkaen 36 $ alkaen 67 $
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 20 $ alkaen 22 $ alkaen 62 $ alkaen 64 $ alkaen 58 $ alkaen 72 $ alkaen 211 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 26 $ alkaen 32 $ alkaen 98 $ alkaen 64 $ alkaen 75 $
Firefly
Firefly
alkaen 23 $ alkaen 19 $ alkaen 60 $

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Johannesburg Lanseria

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Johannesburg Lanseria

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Johannesburg Lanseria. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi