SUV Udlejning Johannesburg Lanseria
10
00
10
00
SUV Udlejning Johannesburg Lanseria

SUV Udlejning Johannesburg Lanseria

Bedste udlejningsbiler i Johannesburg Lanseria (HLA), Sydafrika. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SUV biludlejning i Johannesburg Lanseria

TEMPEST i Johannesburg Lanseria
TEMPEST
TEMPEST
8
/10
Meget god
7.8
/10
Samlet værdi for pengene
8.3
/10
Renlighed
8
/10
Service ved udlejningsskranke
7.8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.1
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 500+ kundeanmeldelser

Johannesburg Lanseria biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  SUV-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Johannesburg Lanseria. Den billigste SUV-bil tilbydes af Ford Eco Sport fra Tempest Car Hire i Johannesburg Lanseria. Dens pris starter fra 29,74 € pr. dag.

  Hvis du vil leje en SUV-bil fra den højest vurderede udbyder i Johannesburg Lanseria, skal du kigge på Tempest Car Hire. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 8/10. SUV-bilen fra Tempest Car Hire i Johannesburg Lanseria med den lavest mulige pris er Ford Eco Sport. Den koster dig omkring 29,74 € pr. dag.

  Tempest Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Johannesburg Lanseria med en gennemsnitlig score på 8/10 baseret på mere end 500+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Tempest Car Hire er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 19,53 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sydafrika, som er Økonomi, den billigste bil fra Tempest Car Hire i Johannesburg Lanseria er Ford Figo, prissat til 24,60 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Volkswagen Polo. Dens pris starter fra 15,48 € pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.9/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Johannesburg Lanseria er Hyundai i10 fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 12,82 € pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.9/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

SUV biludlejningspriser i Johannesburg Lanseria

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
fra 20 € fra 25 € fra 30 € fra 30 €
Hertz
Hertz
fra 24 € fra 27 € fra 44 € fra 73 € fra 55 € fra 40 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 20 € fra 20 € fra 60 € fra 45 € fra 52 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra 27 € fra 28 € fra 82 € fra 41 € fra 53 €
Europcar
Europcar
fra 26 € fra 30 € fra 42 € fra 58 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 20 € fra 19 € fra 62 € fra 76 € fra 36 € fra 61 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 13 € fra 15 € fra 62 € fra 62 € fra 32 € fra 61 €
First Car Rental
First Car Rental
fra 18 € fra 20 € fra 57 € fra 58 € fra 53 € fra 66 € fra 193 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 24 € fra 29 € fra 89 € fra 58 € fra 69 €
Firefly
Firefly
fra 21 € fra 18 € fra 55 €

SUV biludlejningssteder i nærheden af Johannesburg Lanseria

SUV biludlejning i lufthavne i nærheden

SUV biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Johannesburg Lanseria

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Johannesburg Lanseria Få billige priser for SUV biludlejning