Avoauto -autonvuokraus Göteborg Rautatieasema
10
00
10
00
Avoauto -autonvuokraus Göteborg Rautatieasema

Avoauto -autonvuokraus Göteborg Rautatieasema

Paras vuokra-auto Göteborg Rautatieasema, Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Avoauto-autovuokraus kohteessa Göteborg Rautatieasema

MABI kohteessa Göteborg Rautatieasema
MABI
MABI
8.5
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
9.3
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.2
/10
Auton hakeminen
8.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Göteborg Rautatieasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Göteborg Rautatieasema asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Mini Cooper Convertible SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Göteborg Rautatieasema. Sen hinta on alkaen 179,27 €/päivä.

  MABI Car Rentals -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Göteborg Rautatieasema keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo MABI Car Rentals on Fiat 500 Mini -luokasta 59,66 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Göteborg Rautatieasemassa on Mini , jonka hinta MABI Car Rentals -vuokraamoilta maksaa alkaen 59,66 € päivä Fiat 500lla.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto MABI Car Rentals -vuokraamoilta kohteessa Göteborg Rautatieasema on Opel Astra, hinnalla 80,54 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Göteborg Rautatieasema on Fiat 500 MABI Car Rentals -vuokraamolta. Sen hinta on vain 59,66 €/päivä. MABI Car Rentals -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Avoauto-autovuokraushinnat kohteessa Göteborg Rautatieasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 63 € alkaen 75 € alkaen 110 € alkaen 126 € alkaen 179 € alkaen 105 € alkaen 127 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 60 € alkaen 68 € alkaen 210 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 129 € alkaen 337 € alkaen 213 €

Avoauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Göteborg Rautatieasema

Avoauto-autovuokraus lentokentiltä

Avoauto-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Göteborg Rautatieasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Göteborg Rautatieasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Avoauto