THRIFTY Skellefteå Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

THRIFTY Skellefteå Lentoasema

Paras vuokra-auto Skellefteå Lentoasema (SFT), Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

THRIFTY Skellefteå Lentoasema

THRIFTY-autovuokraus kohteessa Skellefteå Lentoasema

THRIFTY kohteessa Skellefteå Lentoasema
THRIFTY
THRIFTY
8.6
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.9
/10
Puhtaus
8.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9
/10
Auton hakeminen
8.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Skellefteå Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Thrifty Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Skellefteå Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Thrifty Car Rental on Renault Megane Estate Standardi -luokasta 46,35 €/päivä.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Skellefteå Lentoasema on Volvo V40, hinnalla 64,78 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Skellefteå Lentoasema on Renault Megane Estate Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 46,35 €/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa THRIFTY -autoista kohteessa Skellefteå Lentoasema

THRIFTY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Thrifty Car Rental
Osoite: Skellefteå Airport , Skellefteå , 000
Puhelinnumero: 091038000
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.6/10, mikä on Erinomainen

THRIFTY-autovuokraushinnat kohteessa Skellefteå Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 61 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 59 € alkaen 116 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 69 € alkaen 71 € alkaen 59 €
Europcar
Europcar
alkaen 59 € alkaen 137 € alkaen 87 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 91 €

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Skellefteå Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Skellefteå Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä THRIFTY