THRIFTY Skelleftea Zračna Luka
10
00
10
00
 Najam automobila

THRIFTY Skelleftea Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Skelleftea Zračna Luka (SFT), Švedska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

THRIFTY Skelleftea Zračna Luka

THRIFTY najam auta na/u Skelleftea Zračna Luka

THRIFTY u Skelleftea Zračna Luka
THRIFTY
THRIFTY
8.6
/10
Odlično
7.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.9
/10
Čistoća
8.9
/10
Usluge unajmitelja
9
/10
Proces preuzimanja automobila
8.5
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Skelleftea Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Thrifty Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Skelleftea Zračna Luka s prosječnom osjenom od 8.6/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Thrifty Car Rental je Renault Megane Estate iz Standardan klase za 46,05 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Švedska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Thrifty Car Rental u Skelleftea Zračna Luka za Volvo V40, po cijeni od 64,36 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Skelleftea Zračna Luka je za Renault Megane Estate koju pruža Thrifty Car Rental. Cijena je samo 46,05 EUR po danu. Thrifty Car Rental je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o THRIFTY na Skelleftea Zračna Luka

THRIFTY
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Thrifty Car Rental
Adresa: Skellefteå Airport , Skellefteå , 000
Telefon: 091038000
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.6/10, nalazi se na Odlično

THRIFTY cijene najma automobila na/u Skelleftea Zračna Luka

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 60 EUR
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
od: 59 EUR od: 115 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 68 EUR od: 71 EUR od: 59 EUR
Europcar
Europcar
od: 59 EUR od: 136 EUR od: 87 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 90 EUR

Najam Auta blizu Skelleftea Zračna Luka

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Skelleftea Zračna Luka Ostvarite povoljne cijene kod THRIFTY iznajmljivača automobila