BUDGET Uppsala
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Uppsala

Paras vuokra-auto Uppsala, Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Uppsala

BUDGET-autovuokraus kohteessa Uppsala

BUDGET kohteessa Uppsala
BUDGET
BUDGET
8.7
/10
Erinomainen
8.1
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Uppsala autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Uppsala arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8.2/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Uppsala oli Kia Rio Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 26,84 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Ruotsissa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Uppsala on Peugeot 308 hintaan 27,36 € päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Uppsala keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Fiat 500 Mini -luokasta 26,32 €/päivä.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Uppsala on Volkswagen Golf, hinnalla 27,89 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Peugeot 308. Sen hinta on alkaen 27,36 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.2/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Uppsala on Ford Ka Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 26,20 €/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Uppsala

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Kvarnangsgatan 53, Uppsala, S-75420
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 8.7/10, mikä on Erinomainen

BUDGET-autovuokraushinnat kohteessa Uppsala

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 29 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 30 € alkaen 38 € alkaen 118 € alkaen 95 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 32 € alkaen 32 € alkaen 101 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 30 € alkaen 31 €

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Uppsala

BUDGET-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Uppsala

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Uppsala. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET