Katumaasturi -autonvuokraus Basel Badischer Bahnhof

10
00
10
00
Katumaasturi -autonvuokraus Basel Badischer Bahnhof

Katumaasturi -autonvuokraus Basel Badischer Bahnhof

Paras vuokra-auto Basel Badischer Bahnhof, Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Katumaasturi Basel Badischer Bahnhof

SIXT kohteessa Basel Badischer Bahnhof
SIXT
SIXT
8.5
/10
Erinomainen
7.7
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.5
/10
Auton hakeminen
8.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Basel Badischer Bahnhof autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Basel Badischer Bahnhof asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Opel Mokka SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Basel Badischer Bahnhof. Sen hinta on alkaen 167,76 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Basel Badischer Bahnhof, katso SIXT Rent A Car -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 8.5/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton SIXT Rent A Car Basel Badischer Bahnhof kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Opel Mokka. Se maksaa noin 167,76 € päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Basel Badischer Bahnhof keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Fiat Panda Säästö -luokasta 106,54 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Basel Badischer Bahnhofssa on Säästö , jonka hinta SIXT Rent A Car -vuokraamoilta maksaa alkaen 106,54 € päivä Fiat Pandalla.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Basel Badischer Bahnhof on Opel Astra, hinnalla 148,64 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Basel Badischer Bahnhof on Fiat Panda SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 106,54 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Basel Badischer Bahnhof

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus rautatieasemilta

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Basel Badischer Bahnhof

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Basel Badischer Bahnhof. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi