Katumaasturi -vuokraus Basel
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Basel

Katumaasturi -vuokraus Basel

Paras vuokra-auto Basel, Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Basel

FLIZZR kohteessa Basel
FLIZZR
FLIZZR
8.7
/10
Erinomainen
8.5
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
9.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.8
/10
Auton hakeminen
8.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Basel autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Basel asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Kia Sportage Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteessa Basel. Sen hinta on alkaen 42,38 €/päivä.

  Flizzr -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Basel keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Flizzr on Opel Adam Mini -luokasta 33,36 €/päivä.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Flizzr -vuokraamoilta kohteessa Basel on Skoda Rapid, hinnalla 37,64 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf 4Motion. Sen hinta on alkaen 56,83 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.1/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Basel on Fiat 500 SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 31,00 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Basel Nauenstrasse

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 55 € alkaen 62 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 110 € alkaen 97 € alkaen 90 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 61 € alkaen 117 € alkaen 79 € alkaen 96 €
Edel-Stark
Edel-Stark
alkaen 474 € alkaen 286 € alkaen 378 € alkaen 378 € alkaen 474 €
Unirent
Unirent
alkaen 89 € alkaen 95 € alkaen 146 €
Enterprise
Enterprise
alkaen 71 €

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Basel

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus rautatieasemilta

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Basel

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Aarau 39.92 km / 24.81 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Basel. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi