EUROPCAR Lontoo Lentoasema Gatwick

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Lontoo Lentoasema Gatwick

Paras vuokra-auto Lontoo Lentoasema Gatwick (LGW), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Lontoo Lentoasema Gatwick

Pakettiauton EUROPCAR Lontoo Lentoasema Gatwick

EUROPCAR kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick
EUROPCAR
EUROPCAR
7.6
/10
Todella hyvä
7
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.7
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10000+ asiakasarvosteluun

Lontoo Lentoasema Gatwick autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick arvosteli 10000+ asiakasta arvosanalla 7.6/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 27,51 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Yhdistynyt kuningaskuntassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Lontoo Lentoasema Gatwick on Fiat 500L hintaan 29,38 $ päivässä.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Chevrolet Spark Mini -luokasta 58,94 $/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick on Ford Focus, hinnalla 104,20 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto Easirent Low Cost Car Rental -vuorkaamolta (5.2/10 arvosana 10000+ asiakkaalta). Auto on Ford Focus, hintaan 31,73 $/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Ford Focus. Sen hinta on alkaen 15,26 $/päivä Green-Motion -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.5/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick on Hyundai i10 Green-Motion -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,16 $/päivä. Green-Motion -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 5.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Lontoo Lentoasema Gatwick

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: London Gatwick South Terminal LONDON GATWICK AIRPORT, GATWICK, RH6 0NP
Puhelinnumero: 44 0371 3843408
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.6/10, mikä on Todella hyvä

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lontoo Lentoasema Gatwick

EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lontoo Lentoasema Gatwick

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Hove 36.61 km / 22.75 mi
 • Lontoo 38.92 km / 24.19 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lontoo Lentoasema Gatwick. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR