Alle 25 -autonvuokraus Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Alle 25 -autonvuokraus Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Paras vuokra-auto Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 (LHR), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Alle 25 Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

INTERNATIONAL kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
9.2
/10
Erinomainen
8.8
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
9.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.2
/10
Auton hakeminen
9.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  International Supplier -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo International Supplier on Opel Corsa Säästö -luokasta 30,28 €/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto International Supplier -vuokraamoilta kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 on Peugeot 308, hinnalla 33,35 €/päivä

  Yhdistynyt kuningaskunta :n, suosituin vuokraamo on Green-Motion (keskimääräinen arvosana 5.2/10 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin 7-paikkainen -luokan auto kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 on Citroen C4 Grand Picasso , , alkaen 63,02 € /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Hyundai i30. Sen hinta on alkaen 36,66 €/päivä Green-Motion -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.2/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 on Fiat 500 Keddy-By-Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,59 €/päivä. Keddy-By-Europcar -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Alle 25-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Alle 25