EASIRENT Lontoo Lentoasema Stansted

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EASIRENT Lontoo Lentoasema Stansted

Paras vuokra-auto Lontoo Lentoasema Stansted (STN), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EASIRENT Lontoo Lentoasema Stansted

Pakettiauton EASIRENT Lontoo Lentoasema Stansted

EASIRENT kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted
EASIRENT
EASIRENT
4.8
/10
Huono
4.6
/10
Rahalle vastinetta
6.4
/10
Puhtaus
4.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
3.6
/10
Auton hakeminen
5.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10000+ asiakasarvosteluun

Lontoo Lentoasema Stansted autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Easirent Low Cost Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted arvosteli 10000+ asiakasta arvosanalla 4.8/10. Halvin auto Easirent Low Cost Car Rental -vuokraamolta kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 14,79 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Yhdistynyt kuningaskuntassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Easirent Low Cost Car Rental -vuokraamolta kohteesta Lontoo Lentoasema Stansted on Ford Focus hintaan 19,65 € päivässä.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Chevrolet Spark Mini -luokasta 26,02 €/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted on Ford Focus, hinnalla 51,90 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Hyundai i30. Sen hinta on alkaen 27,08 €/päivä Green-Motion -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.8/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted on Hyundai i10 Goldcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,95 €/päivä. Goldcar -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 5.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EASIRENT -autoista kohteessa Lontoo Lentoasema Stansted

EASIRENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Easirent Low Cost Car Rental
Osoite: Unit 6, Stansted Distribution Centre, Start Hill, Stansted, CM22 7DG
Puhelinnumero: +44 1279 215341
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 4.8/10, mikä on Huono

EASIRENT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Lontoo Lentoasema Stansted

EASIRENT-autovuokraus lentokentiltä

EASIRENT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Lontoo Lentoasema Stansted

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Lontoo Lentoasema Stansted. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EASIRENT