Luksus -autonvuokraus Weymouth

10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Weymouth

Luksus -autonvuokraus Weymouth

Paras vuokra-auto Weymouth, Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Luksus Weymouth

HERTZ kohteessa Weymouth
HERTZ
HERTZ
8.8
/10
Erinomainen
8.4
/10
Rahalle vastinetta
8.8
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10000+ asiakasarvosteluun

Weymouth autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Weymouth asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on BMW 4 Series Coupe Dollar-Thrifty -vuokraamolta kohteessa Weymouth. Sen hinta on alkaen 50,62 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Luksus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Weymouth, katso Hertz Car Hire -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 10000+ asiakasta 8.8/10 keskimääräisellä arvosanalla. Luksus auton Hertz Car Hire Weymouth kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Mercedes E Class. Se maksaa noin 192,68 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Weymouth keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 10000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Hyundai i10 Mini -luokasta 22,53 €/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Weymouth on Opel Astra, hinnalla 23,72 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Weymouth on Opel Corsa Keddy-By-Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,46 €/päivä. Keddy-By-Europcar -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Luksus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Weymouth

Luksus-autovuokraus lentokentiltä

Luksus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Weymouth

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Poole 34.04 km / 21.15 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Weymouth. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus