inchirieri auto Lux în Weymouth

10
00
10
00
inchirieri auto Lux în Weymouth

inchirieri auto Lux în Weymouth

Best rental cars in Weymouth, Marea Britanie. No hidden charges. Free cancellation

Închiriere Lux Weymouth

Sfaturi pentru închirieri în Weymouth

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile Lux sunt des închiriate în Weymouth. Cel mai ieftin Lux este oferit de Dollar-Thrifty, BMW 4 Series Coupe. Prețul începe de la 54,55 USD per zi.

  Dacă vrei să închiriezi un Lux de la cel mai bun furnizor din Weymouth, recomandăm Hertz Car Hire. Acest furnizor a fost testat de peste 10000+ de clienți și are un scor mediu de 8.8/10. Masina Lux de la Hertz Car Hire din Weymouth cu cel mai mic pret posibil este Mercedes E Class. Va costa aproximativ 207,64 USD per zi.

  Hertz Car Hire este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Weymouth potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.8/10, în urma a peste 10000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Hertz Car Hire este Opel Corsa din clasa Economy pentru 24,28 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Marea Britanie, Hertz Car Hire, oferă în Weymouth închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Opel Astra la doar 25,56 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Weymouth este Opel Corsa oferită de Keddy-By-Europcar. Prețul acesteia este de doar 20,97 USD pe zi. Keddy-By-Europcar are peste 5000+ de recenzii cu un rating de 8.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Locații închirieri Lux lângă Weymouth

Inchirieri auto Lux în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto Lux în orașe apropiate

Închirieri lângă Weymouth

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Poole 34.04 km / 21.15 mi

Most Popular car groups near Weymouth

Premium car rental at Weymouth

van picture
Premium
 • Mercedes E Class 5 Places | 5 Bags

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Weymouth Prețuri ieftine de închiriat de la Lux