THRIFTY Järvenpää
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

THRIFTY Järvenpää

Bedste udlejningsbiler i Järvenpää , Finland. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

THRIFTY Järvenpää

THRIFTY biludlejning i Järvenpää

Järvenpää biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Thrifty Car Rental i Järvenpää blev gennemgået af mere end 25+ kunder med en bedømmelse på 8.2/10. Den billigste bil fra Thrifty Car Rental i Järvenpää er Hyundai i10 i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 44,30 $ pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Finland. Den billigste Økonomi bil fra Thrifty Car Rental i Järvenpää er tilbydes af Hyundai i20 til 45,44 $ pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Järvenpää med en gennemsnitlig score på 8.2/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Ford Fiesta fra Økonomi biludlejningsklassen til 48,34 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Finland, som er Økonomi, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Järvenpää er Ford Fiesta, prissat til 48,34 $ pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Ford Fiesta. Dens pris starter fra 29,26 $ pr. dag ved Scandia Rent, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.2/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Järvenpää er Ford Ka fra SIXT Rent A Car. Dens pris er kun 28,13 $ pr. dag. SIXT Rent A Car er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om THRIFTY i Järvenpää

THRIFTY
Info & Kontakter
Firmanavn: Thrifty Car Rental
Adresse: RUNEBERGINKATU 5, HELSINKI , 00100
Telefon: +358 205552300
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

THRIFTY biludlejningspriser i Helsinki Lufthavn (HEL)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 44 $ fra 45 $ fra 151 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 28 $ fra 37 $ fra 95 $ fra 205 $ fra 305 $ fra 122 $ fra 60 $
Scandia Rent
Scandia Rent
fra 46 $ fra 29 $ fra 149 $ fra 79 $ fra 177 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 49 $ fra 48 $ fra 77 $ fra 131 $ fra 124 $
addCar
addCar
fra 46 $ fra 91 $ fra 156 $ fra 164 $
Europcar
Europcar
fra 49 $ fra 49 $ fra 169 $ fra 79 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 44 $ fra 44 $ fra 165 $ fra 152 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 49 $ fra 49 $ fra 148 $ fra 210 $ fra 108 $ fra 171 $
FiRent
FiRent
fra 117 $ fra 133 $ fra 137 $ fra 94 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 44 $ fra 46 $ fra 230 $ fra 300 $
International Supplier
International Supplier
fra 110 $ fra 188 $ fra 1.591 $ fra 191 $ fra 147 $
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra 63 $ fra 198 $ fra 248 $ fra 133 $ fra 113 $
Alamo
Alamo
fra 42 $ fra 44 $ fra 350 $ fra 281 $

THRIFTY biludlejningssteder i nærheden af Järvenpää

THRIFTY biludlejning i lufthavne i nærheden

THRIFTY biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Järvenpää

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Espoo 38.37 km / 23.84 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Järvenpää Få billige priser for THRIFTY biludlejning