Luksus Biludlejning Vaasa Lufthavn
10
00
10
00
Luksus Biludlejning Vaasa Lufthavn

Luksus Biludlejning Vaasa Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Vaasa Lufthavn (VAA), Finland. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Luksus biludlejning i Vaasa Lufthavn

SIXT i Vaasa Lufthavn
SIXT
SIXT
8.6
/10
Fremragende
7.7
/10
Samlet værdi for pengene
8.9
/10
Renlighed
8.7
/10
Service ved udlejningsskranke
8.4
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
9
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Vaasa Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Luksus-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Vaasa Lufthavn. Den billigste Luksus-bil tilbydes af Mercedes E Class fra SIXT Rent A Car i Vaasa Lufthavn. Dens pris starter fra 202,01 € pr. dag.

  Hvis du vil leje en Luksus-bil fra den højest vurderede udbyder i Vaasa Lufthavn, skal du kigge på SIXT Rent A Car. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.6/10. Luksus-bilen fra SIXT Rent A Car i Vaasa Lufthavn med den lavest mulige pris er Mercedes E Class. Den koster dig omkring 202,01 € pr. dag.

  SIXT Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Vaasa Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.6/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra SIXT Rent A Car er Skoda Citigo fra Mini biludlejningsklassen til 62,81 € pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Vaasa Lufthavn er Kompakt med priser ved SIXT Rent A Car startende fra 79,37 € pr. dag for en Ford Focus.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Finland, som er Økonomi, den billigste bil fra SIXT Rent A Car i Vaasa Lufthavn er Ford Fiesta, prissat til 69,79 € pr. dag.

  Den billigste Kompakt-bil i Vaasa Lufthavn tilbydes af AVIS Car Rental (bedømt til 0/10 af + kunder), og den billigste bil, der ses i denne gruppe fra sælgeren, er Volkswagen Golf prissat til 49,14 € pr. dag.

  Den billigste Økonomi-bil tilbydes af samme sælger: AVIS Car Rental. Bilen er Volkswagen Polo, som er prissat til 46,10 € pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Finland, er Scandia Rent (gennemsnitlig score på 7.8/10 vurderet af 250+ kunder). Den billigste Kompakt-bil i Vaasa Lufthavn er Ford Focus, med priser startende fra 65,14 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Volkswagen Polo. Dens pris starter fra 56,73 € pr. dag ved Scandia Rent, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.8/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Vaasa Lufthavn er Skoda Fabia fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 45,12 € pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.5/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Luksus biludlejningspriser i Vaasa Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 63 € fra 70 € fra 159 € fra 202 € fra 252 € fra 156 € fra 201 €
Scandia Rent
Scandia Rent
fra 50 € fra 57 € fra 84 € fra 145 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 45 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 46 €

Luksus biludlejningssteder i nærheden af Vaasa Lufthavn

Luksus biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Vaasa Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Vaasa 9.25 km / 5.75 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Vaasa Lufthavn Få billige priser for Luksus biludlejning