PREPAID Casablanca
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

PREPAID Casablanca

Bedste udlejningsbiler i Casablanca , Marokko. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

PREPAID Casablanca

PREPAID biludlejning i Casablanca

PREPAID i Casablanca
PREPAID
PREPAID
4.1
/10
Dårlig
4.2
/10
Samlet værdi for pengene
5
/10
Renlighed
3.7
/10
Service ved udlejningsskranke
3.8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
3.7
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 25+ kundeanmeldelser

Casablanca biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Prepaid i Casablanca blev gennemgået af mere end 25+ kunder med en bedømmelse på 4.1/10. Den billigste bil fra Prepaid i Casablanca er Renault Twingo i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 33,60 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Marokko. Den billigste Økonomi bil fra Prepaid i Casablanca er tilbydes af Renault Twingo til 33,60 € pr. dag.

  Thrifty Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Casablanca med en gennemsnitlig score på 7.2/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Thrifty Car Rental er Hyundai i10 fra Økonomi biludlejningsklassen til 35,40 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Marokko, som er Økonomi, den billigste bil fra Thrifty Car Rental i Casablanca er Hyundai i10, prissat til 35,40 € pr. dag.

  Den billigste Økonomi-bil tilbydes af AirCar Car Rental (bedømt til 6.7/10 af 1000+ kunder). Bilen er Dacia Sandero, som er prissat til 39,98 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Suzuki Swift. Dens pris starter fra 36,70 € pr. dag ved Dollar Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.7/10, baseret på over 100+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Casablanca er Kia Picanto fra Europcar. Dens pris er kun 15,91 € pr. dag. Europcar er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 7/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om PREPAID i Casablanca

PREPAID
Info & Kontakter
Firmanavn: Prepaid
Adresse: Rue Mohamed Diouri, Building No 07, 3rd Floor, Flat 149 , CASABLANCA, 20110
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Bedømmelse: 4.1/10, hvilket er Dårlig

PREPAID biludlejningspriser i Casablanca

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Prepaid
Prepaid
fra 34 € fra 149 €
Europcar
Europcar
fra 16 € fra 18 € fra 39 € fra 257 € fra 68 € fra 103 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 25 € fra 41 € fra 106 € fra 91 € fra 61 € fra 53 €
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
fra 38 € fra 40 € fra 171 € fra 34 € fra 69 € fra 247 €
Surprice
Surprice
fra 27 € fra 27 € fra 287 € fra 70 € fra 58 €
Dirent
Dirent
fra 38 € fra 61 € fra 152 € fra 58 € fra 102 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra 62 € fra 67 € fra 412 € fra 102 € fra 115 €
Addcar
Addcar
fra 38 € fra 40 € fra 152 € fra 57 €
Green-Motion
Green-Motion
fra 55 € fra 44 € fra 171 € fra 69 € fra 105 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 48 € fra 53 € fra 68 € fra 94 €
Sovoy-Cars
Sovoy-Cars
fra 40 € fra 43 € fra 278 € fra 194 € fra 102 € fra 364 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 39 € fra 47 €
Hire-Group
Hire-Group
fra 88 € fra 52 € fra 349 € fra 161 € fra 136 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 25 € fra 37 € fra 56 € fra 54 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 35 € fra 54 € fra 77 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 37 € fra 47 € fra 48 € fra 100 €
Optimorent
Optimorent
fra 33 € fra 36 € fra 58 €

PREPAID biludlejningssteder i nærheden af Casablanca

PREPAID biludlejning i lufthavne i nærheden

PREPAID biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Casablanca

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Casablanca Få billige priser for PREPAID biludlejning