Eksotisk Biludlejning Tangier
10
00
10
00
Eksotisk Biludlejning Tangier

Eksotisk Biludlejning Tangier

Bedste udlejningsbiler i Tangier , Marokko. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Eksotisk biludlejning i Tangier

FIREFLY i Tangier
FIREFLY
FIREFLY
7.3
/10
Meget god
8
/10
Samlet værdi for pengene
7.4
/10
Renlighed
6.7
/10
Service ved udlejningsskranke
6.4
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Tangier biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Eksotisk-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Tangier. Den billigste Eksotisk-bil tilbydes af BMW X1 fra AirCar Car Rental i Tangier. Dens pris starter fra 255,88 € pr. dag.

  Firefly er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Tangier med en gennemsnitlig score på 7.3/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Firefly er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 30,63 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Marokko, som er Økonomi, den billigste bil fra Firefly i Tangier er Peugeot 208, prissat til 33,11 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Dacia Logan. Dens pris starter fra 20,81 € pr. dag ved Dollar Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.2/10, baseret på over 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Tangier er Hyundai i10 fra Wanalou. Dens pris er kun 15,24 € pr. dag. Wanalou er blevet anmeldt af mere end 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 5.8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Eksotisk biludlejningspriser i Tangier

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
fra 33 € fra 50 € fra 121 € fra 62 € fra 297 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 40 € fra 48 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 49 € fra 58 € fra 146 € fra 121 € fra 87 € fra 80 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 51 € fra 75 € fra 99 €
Europcar
Europcar
fra 189 € fra 243 € fra 101 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 48 € fra 53 €
Hire-Group
Hire-Group
fra 109 € fra 69 € fra 418 € fra 195 € fra 166 €
Green-Motion
Green-Motion
fra 69 € fra 59 € fra 205 € fra 86 € fra 123 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 44 € fra 53 € fra 78 € fra 72 €

Eksotisk biludlejningssteder i nærheden af Tangier

Eksotisk biludlejning i lufthavne i nærheden

Biludlejning nær Tangier

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Tangier Få billige priser for Eksotisk biludlejning