Egotičan Najam auta Tangier
10
00
10
00
Egotičan Najam auta Tangier

Egotičan Najam auta Tangier

Najbolji najam auta na/u Tangier, Maroko. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Egotičan najam auta na/u Tangier

FIREFLY u Tangier
FIREFLY
FIREFLY
7.3
/10
Vrlo dobro
8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.4
/10
Čistoća
6.7
/10
Usluge unajmitelja
6.4
/10
Proces preuzimanja automobila
8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 100 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Tangier

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Egotičan su kategorija koja se često rezervira u Tangier. Najjeftini Egotičan predstavlja BMW X1 koju pruža AirCar Car Rental u Tangier. Cijena kreće već od 256,16 EUR po danu.

  Firefly je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Tangier s prosječnom osjenom od 7.3/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Firefly je Hyundai i10 iz Mini klase za 30,66 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Maroko, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Firefly u Tangier za Peugeot 208, po cijeni od 33,15 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Dacia Logan. Njena cijena počinje već od 20,84 EUR po danu od Dollar Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.2/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Tangier je za Hyundai i10 koju pruža Wanalou. Cijena je samo 15,26 EUR po danu. Wanalou je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 5.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Egotičan cijene najma automobila na/u Tangier

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Egotičan
Egotičan
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
od: 33 EUR od: 50 EUR od: 121 EUR od: 63 EUR od: 297 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 40 EUR od: 48 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 49 EUR od: 59 EUR od: 146 EUR od: 121 EUR od: 87 EUR od: 80 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 51 EUR od: 75 EUR od: 99 EUR
Europcar
Europcar
od: 190 EUR od: 243 EUR od: 101 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 48 EUR od: 53 EUR
Hire-Group
Hire-Group
od: 109 EUR od: 69 EUR od: 419 EUR od: 196 EUR od: 166 EUR
Green-Motion
Green-Motion
od: 69 EUR od: 59 EUR od: 205 EUR od: 86 EUR od: 123 EUR
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 44 EUR od: 53 EUR od: 78 EUR od: 72 EUR

Egotičan lokacije najma automobila blizu Tangier

Egotičan najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Najam Auta blizu Tangier

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Tangier Ostvarite povoljne cijene kod Egotičan iznajmljivača automobila