Biludlejning i Nelson
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

Biludlejning i Nelson

Bedste udlejningsbiler i Nelson, New Zealand. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Biludlejning i Nelson, New Zealand

Bedst bedømte udbyder i Nelson
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Fremragende
8.4
/10
Samlet værdi for pengene
9.5
/10
Renlighed
8.3
/10
Service ved udlejningsskranke
8.5
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
9.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Nelson biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Keddy-By-Europcar er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Nelson med en gennemsnitlig score på 8.9/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Keddy-By-Europcar er Holden Barina fra Kompakt biludlejningsklassen til 90,85 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i New Zealand, som er SUV, den billigste bil fra Keddy-By-Europcar i Nelson er Nissan Qashqai, prissat til 99,80 € pr. dag.

  Den billigste lejebil i Nelson er Toyota Yaris fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 31,94 € pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Sammenlign biludlejningspriser i Nelson Lufthavn (NSN)

Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
fra 32 € fra 39 € fra 73 € fra 43 €
fra 64 € fra 70 € fra 110 € fra 71 €
fra 93 € fra 101 € fra 100 €
fra 184 € fra 227 € fra 203 €
fra 85 € fra 94 € fra 139 € fra 77 €
fra 81 € fra 65 € fra 73 €
fra 85 € fra 95 € fra 74 € fra 87 €

Bedste biludlejningssteder nær Nelson

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Nelson Biludlejningsudbydere

Thrifty Car Rental
8.5
/10
Fremragende
Thrifty Car Rental
Biludlejning nær Nelson
1 lokation: vis adresse
Thrifty Car Rental lejebilslokationer i nærheden af Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Nelson Airport Terminal, Nelson, 7041
03 547 5563
AVIS Car Rental
8.1
/10
Fremragende
AVIS Car Rental
Biludlejning nær Nelson
1 lokation: vis adresse
AVIS Car Rental lejebilslokationer i nærheden af Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Terminal Building, Nelson, 7011, XX
(64) 03-547-2727
Europcar
7.9
/10
Meget god
Europcar
Biludlejning nær Nelson
1 lokation: vis adresse
Europcar lejebilslokationer i nærheden af Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
TERMINAL BUILDING, Terminal Building, NELSON, 7011
64 03 2655201
Budget Car Rental
7.8
/10
Meget god
Budget Car Rental
Biludlejning nær Nelson
1 lokation: vis adresse
Budget Car Rental lejebilslokationer i nærheden af Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Domestic Terminal, Nelson, 7011, XX
03 547 9586
Hertz Car Hire
7.6
/10
Meget god
Hertz Car Hire
Biludlejning nær Nelson
1 lokation: vis adresse
Hertz Car Hire lejebilslokationer i nærheden af Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Nelson, Nelson, 7011
03 5472299

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Nelson Få billige priser for KEDDY BY EUROPCAR, THRIFTY, HERTZ, AVIS & EUROPCAR biludlejning