Leiebil i Nelson
10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil i Nelson

Beste leiebiler i Nelson, New Zealand. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i Nelson, New Zealand

Topprangert utleier i Nelson
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Utmerket
8.4
/10
Total verdi for pengene
9.5
/10
Renslighet
8.3
/10
Service i skranken
8.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
9.5
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 100 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Nelson

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Keddy-By-Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Nelson med en gjennomsnittsvurdering på 8.9/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Keddy-By-Europcar er Holden Barina i leiebilklassen Kompakt for USD 98,06 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i New Zealand, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Keddy-By-Europcar i Nelson Nissan Qashqai, med en pris på USD 107,72 per dag.

  Den billigste leiebilen i Nelson er Toyota Yaris fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 34,47 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Sammenlign leiebilpriser i Nelson Lufthavn (NSN)

Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Van
Van
SUV
SUV
fra USD 34 fra USD 42 fra USD 79 fra USD 47
fra USD 69 fra USD 75 fra USD 119 fra USD 77
fra USD 100 fra USD 109 fra USD 108
fra USD 199 fra USD 245 fra USD 219
fra USD 91 fra USD 101 fra USD 151 fra USD 83
fra USD 87 fra USD 70 fra USD 79
fra USD 92 fra USD 102 fra USD 80 fra USD 94

Beste leiebil i nærheten Nelson

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Nelson Bilutleiefirmaer

Thrifty Car Rental
8.5
/10
Utmerket
Thrifty Car Rental
Leiebiler nære Nelson
1 sted: vis addresse
Thrifty Car Rental leiebilsteder nære Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Nelson Airport Terminal, Nelson, 7041
03 547 5563
AVIS Car Rental
8.1
/10
Utmerket
AVIS Car Rental
Leiebiler nære Nelson
1 sted: vis addresse
AVIS Car Rental leiebilsteder nære Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Terminal Building, Nelson, 7011, XX
(64) 03-547-2727
Europcar
7.9
/10
Veldig bra
Europcar
Leiebiler nære Nelson
1 sted: vis addresse
Europcar leiebilsteder nære Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
TERMINAL BUILDING, Terminal Building, NELSON, 7011
64 03 2655201
Budget Car Rental
7.8
/10
Veldig bra
Budget Car Rental
Leiebiler nære Nelson
1 sted: vis addresse
Budget Car Rental leiebilsteder nære Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Domestic Terminal, Nelson, 7011, XX
03 547 9586
Hertz Car Hire
7.6
/10
Veldig bra
Hertz Car Hire
Leiebiler nære Nelson
1 sted: vis addresse
Hertz Car Hire leiebilsteder nære Nelson
Nelson Lufthavn (NSN) 5.9 km / 3.66 mi
Kontakter:
Nelson, Nelson, 7011
03 5472299

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Nelson Få billige priser for KEDDY BY EUROPCAR, THRIFTY, HERTZ, AVIS & EUROPCAR bilutleie