SUV Udlejning Östersund Lufthavn
10
00
10
00
SUV Udlejning Östersund Lufthavn

SUV Udlejning Östersund Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Östersund Lufthavn (OSD), Sverige. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SUV biludlejning i Östersund Lufthavn

SIXT i Östersund Lufthavn
SIXT
SIXT
8.9
/10
Fremragende
8.2
/10
Samlet værdi for pengene
9.5
/10
Renlighed
9.1
/10
Service ved udlejningsskranke
9
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.7
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 500+ kundeanmeldelser

Östersund Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  SUV-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Östersund Lufthavn. Den billigste SUV-bil tilbydes af Volkswagen Tiguan fra Europcar i Östersund Lufthavn. Dens pris starter fra 85,04 € pr. dag.

  Hvis du vil leje en SUV-bil fra den højest vurderede udbyder i Östersund Lufthavn, skal du kigge på SIXT Rent A Car. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.9/10. SUV-bilen fra SIXT Rent A Car i Östersund Lufthavn med den lavest mulige pris er BMW X1. Den koster dig omkring 117,08 € pr. dag.

  SIXT Rent A Car er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Östersund Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.9/10 baseret på mere end 500+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra SIXT Rent A Car er Mini Cooper fra Økonomi biludlejningsklassen til 81,20 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sverige, som er Kompakt, den billigste bil fra SIXT Rent A Car i Östersund Lufthavn er Mercedes A Class, prissat til 85,72 € pr. dag.

  Den billigste lejebil i Östersund Lufthavn er Ford Focus fra Hertz Car Hire. Dens pris er kun 49,45 € pr. dag. Hertz Car Hire er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.5/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

SUV biludlejningspriser i Östersund Lufthavn

Økonomi
Økonomi
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra 56 € fra 106 € fra 85 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 81 € fra 102 € fra 117 €

SUV biludlejningssteder i nærheden af Östersund Lufthavn

SUV biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Östersund Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Östersund Lufthavn Få billige priser for SUV biludlejning