inchirieri auto SUV în Ostersund Aeroport
10
00
10
00
inchirieri auto SUV în Ostersund Aeroport

inchirieri auto SUV în Ostersund Aeroport

Best rental cars in Ostersund Aeroport (OSD), Suedia. No hidden charges. Free cancellation

Închirieri SUV în Ostersund Aeroport

SIXT în Ostersund Aeroport
SIXT
SIXT
8.9
/10
Excelent
8.2
/10
Valoarea pentru bani
9.5
/10
Curățenie
9.1
/10
Servicii la biroul de închirieri
9
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.7
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Ostersund Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile SUV sunt des închiriate în Ostersund Aeroport. Cel mai ieftin SUV este oferit de Europcar, Volkswagen Tiguan. Prețul începe de la 85,47 EUR per zi.

  Dacă vrei să închiriezi un SUV de la cel mai bun furnizor din Ostersund Aeroport, recomandăm SIXT Rent A Car. Acest furnizor a fost testat de peste 500+ de clienți și are un scor mediu de 8.9/10. Masina SUV de la SIXT Rent A Car din Ostersund Aeroport cu cel mai mic pret posibil este BMW X1. Va costa aproximativ 117,67 EUR per zi.

  SIXT Rent A Car este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Ostersund Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.9/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la SIXT Rent A Car este Mini Cooper din clasa Economy pentru 81,61 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Suedia, SIXT Rent A Car, oferă în Ostersund Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Mercedes A Class la doar 86,16 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Ostersund Aeroport este Ford Focus oferită de Hertz Car Hire. Prețul acesteia este de doar 49,70 EUR pe zi. Hertz Car Hire are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 8.5/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Prețuri pentru închirieri SUV în Ostersund Aeroport

Economy
Economy
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
de la 56 EUR de la 106 EUR de la 85 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 82 EUR de la 102 EUR de la 118 EUR

Locații închirieri SUV lângă Ostersund Aeroport

Inchirieri auto SUV în orașe apropiate

Închirieri lângă Ostersund Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Ostersund Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la SUV