Eksotisk Biludlejning Stockholm
10
00
10
00
Eksotisk Biludlejning Stockholm

Eksotisk Biludlejning Stockholm

Bedste udlejningsbiler i Stockholm , Sverige. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Eksotisk biludlejning i Stockholm

THRIFTY i Stockholm
THRIFTY
THRIFTY
8.4
/10
Fremragende
8.2
/10
Samlet værdi for pengene
8.9
/10
Renlighed
8.3
/10
Service ved udlejningsskranke
8.1
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 500+ kundeanmeldelser

Stockholm biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Cabriolet-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Stockholm. Den billigste Cabriolet-bil tilbydes af Mercedes SLK Convertible fra SIXT Rent A Car i Stockholm. Dens pris starter fra 149,96 $ pr. dag.

  Thrifty Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Stockholm med en gennemsnitlig score på 8.4/10 baseret på mere end 500+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Thrifty Car Rental er Ford Ka fra Mini biludlejningsklassen til 40,17 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sverige, som er Kompakt, den billigste bil fra Thrifty Car Rental i Stockholm er Volvo V40, prissat til 51,48 $ pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Peugeot 308. Dens pris starter fra 29,57 $ pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.2/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Stockholm er Kia Picanto fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 27,27 $ pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.7/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Eksotisk biludlejningspriser i Stockholm Lufthavn Arlanda (ARN)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 28 $ fra 29 $ fra 301 $ fra 92 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 104 $ fra 29 $ fra 81 $ fra 50 $ fra 40 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 48 $ fra 63 $ fra 100 $ fra 60 $ fra 70 $
Green-Motion
Green-Motion
fra 30 $ fra 31 $ fra 92 $ fra 39 $
Europcar
Europcar
fra 121 $ fra 34 $ fra 80 $ fra 55 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 28 $ fra 30 $ fra 58 $ fra 41 $
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
fra 53 $ fra 53 $ fra 154 $ fra 176 $ fra 96 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 40 $ fra 53 $ fra 87 $
International Supplier
International Supplier
fra 85 $ fra 108 $ fra 129 $ fra 104 $ fra 121 $
Avis
Avis
fra 109 $

Eksotisk biludlejningssteder i nærheden af Stockholm

Eksotisk biludlejning i lufthavne i nærheden

Eksotisk biludlejning på togstationer

Biludlejning nær Stockholm

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Stockholm Få billige priser for Eksotisk biludlejning