HERTZ Stockholm Lufthavn Bromma
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

HERTZ Stockholm Lufthavn Bromma

Bedste udlejningsbiler i Stockholm Lufthavn Bromma (BMA), Sverige. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

HERTZ Stockholm Lufthavn Bromma

HERTZ biludlejning i Stockholm Lufthavn Bromma

HERTZ i Stockholm Lufthavn Bromma
HERTZ
HERTZ
8.2
/10
Fremragende
7.7
/10
Samlet værdi for pengene
8.5
/10
Renlighed
8.1
/10
Service ved udlejningsskranke
8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 2000+ kundeanmeldelser

Stockholm Lufthavn Bromma biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Hertz Car Hire i Stockholm Lufthavn Bromma blev gennemgået af mere end 2000+ kunder med en bedømmelse på 8.2/10. Den billigste bil fra Hertz Car Hire i Stockholm Lufthavn Bromma er Ford Ka i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 46,40 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Mini biludlejningsklassen i Stockholm Lufthavn Bromma og af Kompakt biludlejningsklassen i Sverige. Den billigste Mini bil fra Hertz Car Hire i Stockholm Lufthavn Bromma er Ford Ka til 46,40 € pr. dag. Den billigste Kompakt bil fra Hertz Car Hire i Stockholm Lufthavn Bromma er tilbydes af Ford Focus til 120,35 € pr. dag.

  Europcar er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Stockholm Lufthavn Bromma med en gennemsnitlig score på 8.5/10 baseret på mere end 2000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Europcar er Skoda Citigo fra Mini biludlejningsklassen til 65,46 € pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Stockholm Lufthavn Bromma er Mini med priser ved Europcar startende fra 65,46 € pr. dag for en Skoda Citigo.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sverige, som er Kompakt, den billigste bil fra Europcar i Stockholm Lufthavn Bromma er Volkswagen Golf, prissat til 147,64 € pr. dag.

  Den billigste Mini-bil i Stockholm Lufthavn Bromma tilbydes af MABI Car Rentals (bedømt til 8.5/10 af 1000+ kunder), og den billigste bil, der ses i denne gruppe fra sælgeren, er Fiat 500 prissat til 33,19 € pr. dag.

  Den billigste Kompakt-bil tilbydes af samme sælger: MABI Car Rentals. Bilen er Opel Astra, som er prissat til 35,62 € pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Sverige, er Budget Car Rental (gennemsnitlig score på 8.4/10 vurderet af 2000+ kunder). Den billigste Mini-bil i Stockholm Lufthavn Bromma er Fiat 500, med priser startende fra 96,47 € pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Kia Ceed. Dens pris starter fra 107,03 € pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.4/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Stockholm Lufthavn Bromma er Skoda Fabia fra MABI Car Rentals. Dens pris er kun 33,10 € pr. dag. MABI Car Rentals er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.5/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om HERTZ i Stockholm Lufthavn Bromma

HERTZ
Info & Kontakter
Firmanavn: Hertz Car Hire
Adresse: Bromma Airport, Bromma (sto), 000
Telefon: 086292750
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.
Bedømmelse: 8.2/10, hvilket er Fremragende

HERTZ biludlejningspriser i Stockholm Lufthavn Bromma

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 46 € fra 47 € fra 188 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
fra 33 € fra 33 € fra 82 € fra 101 €
International Supplier
International Supplier
fra 47 € fra 76 € fra 89 € fra 154 € fra 72 € fra 91 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 96 € fra 35 € fra 100 € fra 65 €
Europcar
Europcar
fra 65 € fra 133 € fra 357 € fra 201 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 76 € fra 111 € fra 136 € fra 150 € fra 279 € fra 131 € fra 148 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 34 € fra 97 € fra 101 € fra 133 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 46 € fra 173 €

HERTZ biludlejningssteder i nærheden af Stockholm Lufthavn Bromma

HERTZ biludlejning i lufthavne i nærheden

HERTZ biludlejning på togstationer

HERTZ biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Stockholm Lufthavn Bromma

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Stockholm Lufthavn Bromma Få billige priser for HERTZ biludlejning