Luksus Biludlejning Basel Lufthavn
10
00
10
00
Luksus Biludlejning Basel Lufthavn

Luksus Biludlejning Basel Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Basel Lufthavn (BSL), Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Luksus biludlejning i Basel Lufthavn

FLIZZR i Basel Lufthavn
FLIZZR
FLIZZR
8.7
/10
Fremragende
8.5
/10
Samlet værdi for pengene
9.2
/10
Renlighed
9.2
/10
Service ved udlejningsskranke
8.8
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.1
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Basel Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Luksus-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Basel Lufthavn. Den billigste Luksus-bil tilbydes af Audi A6 fra Europcar i Basel Lufthavn. Dens pris starter fra 142,12 $ pr. dag.

  Flizzr er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Basel Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.7/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Flizzr er Opel Adam fra Mini biludlejningsklassen til 37,10 $ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra Flizzr i Basel Lufthavn er Skoda Rapid, prissat til 41,86 $ pr. dag.

  Den billigste Kompakt-bil tilbydes af Budget Car Rental (bedømt til 7.8/10 af 2000+ kunder). Bilen er Ford Focus, som er prissat til 39,16 $ pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Volkswagen Golf 4Motion. Dens pris starter fra 63,20 $ pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.1/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Basel Lufthavn er Fiat 500 fra SIXT Rent A Car. Dens pris er kun 34,47 $ pr. dag. SIXT Rent A Car er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Luksus biludlejningspriser i Basel Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra 62 $ fra 65 $ fra 142 $ fra 64 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 36 $ fra 46 $ fra 113 $ fra 144 $ fra 51 $ fra 57 $
Europcar
Europcar
fra 62 $ fra 49 $ fra 57 $ fra 144 $ fra 65 $ fra 89 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 66 $ fra 120 $ fra 153 $ fra 79 $ fra 74 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 34 $ fra 60 $ fra 125 $ fra 165 $ fra 55 $ fra 71 $ fra 87 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 45 $ fra 65 $ fra 203 $ fra 70 $ fra 65 $
Nomadcar
Nomadcar
fra 204 $ fra 219 $ fra 366 $ fra 148 $
Edel-Stark
Edel-Stark
fra 475 $ fra 280 $ fra 379 $ fra 379 $ fra 475 $
Flizzr
Flizzr
fra 37 $ fra 38 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 48 $ fra 40 $ fra 46 $ fra 66 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 76 $ fra 45 $ fra 67 $ fra 47 $
Unirent
Unirent
fra 53 $ fra 58 $ fra 70 $
Enterprise
Enterprise
fra 59 $ fra 124 $ fra 87 $ fra 86 $
Alamo
Alamo
fra 57 $ fra 116 $ fra 89 $ fra 61 $

Luksus biludlejningssteder i nærheden af Basel Lufthavn

Luksus biludlejning på togstationer

Luksus biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Basel Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Aarau 44.88 km / 27.89 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Basel Lufthavn Få billige priser for Luksus biludlejning