KING Genève
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

KING Genève

Bedste udlejningsbiler i Genève , Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

KING Genève

KING biludlejning i Genève

Genève biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra King Rent Exclusive Services i Genève blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra King Rent Exclusive Services i Genève er Audi A5 Convertible i Cabriolet biludlejningsklassen. Dens pris er kun 270,24 € pr. dag.

  City-Auto-Rent er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Genève med en gennemsnitlig score på 9.8/10 baseret på mere end 25+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra City-Auto-Rent er Opel Astra fra Kompakt biludlejningsklassen til 91,49 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra City-Auto-Rent i Genève er Opel Astra, prissat til 91,49 € pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Volkswagen Golf. Dens pris starter fra 38,95 € pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Genève er Renault Clio fra Dollar Car Rental. Dens pris er kun 27,99 € pr. dag. Dollar Car Rental er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om KING i Genève

KING
Info & Kontakter
Firmanavn: King Rent Exclusive Services
Adresse: Boulevard du Pont d'Arve 28, Genève, 1205
Telefon: +41335333533
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

KING biludlejningspriser i Geneve Lufthavn Schweiz (GVA)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
fra 951 € fra 696 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 28 € fra 28 € fra 40 € fra 40 €
Alamo
Alamo
fra 34 € fra 32 € fra 51 € fra 61 € fra 48 €
Europcar
Europcar
fra 37 € fra 37 € fra 59 € fra 66 € fra 239 € fra 51 € fra 55 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 34 € fra 28 € fra 62 € fra 77 € fra 142 € fra 45 € fra 45 €
International Supplier
International Supplier
fra 59 € fra 149 € fra 117 € fra 125 €
City-Autorent
City-Autorent
fra 44 € fra 39 € fra 72 € fra 123 €
Payless
Payless
fra 28 € fra 211 € fra 43 € fra 140 €
Edel-Stark
Edel-Stark
fra 585 € fra 351 € fra 468 € fra 468 € fra 585 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 61 € fra 53 € fra 102 € fra 70 €
Nomadcar
Nomadcar
fra 114 € fra 144 € fra 268 € fra 76 €
Flizzr
Flizzr
fra 37 € fra 38 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 34 € fra 35 € fra 191 € fra 42 € fra 53 €
Enterprise
Enterprise
fra 35 € fra 32 € fra 52 € fra 63 € fra 49 €
Unirent
Unirent
fra 47 € fra 48 € fra 67 €
Europcar
Europcar
fra 46 € fra 46 € fra 68 € fra 81 € fra 60 € fra 61 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 39 € fra 72 € fra 51 € fra 58 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 41 € fra 62 € fra 114 € fra 146 € fra 57 € fra 95 €
City-Auto-Rent
City-Auto-Rent
fra 112 € fra 123 € fra 537 € fra 168 € fra 140 €

KING biludlejningssteder i nærheden af Genève

KING biludlejning i lufthavne i nærheden

Biludlejning nær Genève

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Genève Få billige priser for KING biludlejning