KING Genève
10
00
10
00
 Hyrbilar

KING Genève

Bästa hyrbil på Genève , Schweiz. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

KING Genève

KING hyrbil i Genève

Hyrbilstips från Genève

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från King Rent Exclusive Services i Genève recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från King Rent Exclusive Services i Genève är Audi A5 Convertible i uthyrningsklassen Kabriolet. Dess pris är bara 298,52 US$ per dag.

  City-Auto-Rent är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Genève med en medelranking på 9.8/10, baserat på recensioner från 25+ kunder. Det billigaste fordonet från City-Auto-Rent är Opel Astra i uthyrningsklassen Kompakt för 101,06 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Schweiz, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från City-Auto-Rent i Genève Opel Astra, med ett pris på 101,06 US$ per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Volkswagen Golf. Dess pris startar från 43,03 US$ per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 8/10, baserat på recensioner från 500+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Genève är Renault Clio från Dollar Car Rental. Dess pris är bara 30,92 US$ per dag. Dollar Car Rental var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende KING i Genève

KING
Info & Kontakter
Företagsnamn: King Rent Exclusive Services
Adress: Boulevard du Pont d'Arve 28, Genève, 1205
Telefon: +41335333533
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

KING hyrbilsspriser i Geneve Flygplats Schweiz (GVA)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
King Rent Exclusive Services
King Rent Exclusive Services
från 1 050 US$ från 769 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 31 US$ från 31 US$ från 44 US$ från 44 US$
Alamo
Alamo
från 38 US$ från 35 US$ från 56 US$ från 68 US$ från 54 US$
Europcar
Europcar
från 41 US$ från 41 US$ från 65 US$ från 73 US$ från 264 US$ från 56 US$ från 61 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 38 US$ från 31 US$ från 68 US$ från 85 US$ från 156 US$ från 50 US$ från 50 US$
International Supplier
International Supplier
från 65 US$ från 165 US$ från 130 US$ från 138 US$
City-Autorent
City-Autorent
från 48 US$ från 43 US$ från 80 US$ från 135 US$
Payless
Payless
från 31 US$ från 233 US$ från 48 US$ från 154 US$
Edel-Stark
Edel-Stark
från 647 US$ från 387 US$ från 517 US$ från 517 US$ från 647 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 67 US$ från 59 US$ från 112 US$ från 77 US$
Nomadcar
Nomadcar
från 125 US$ från 159 US$ från 296 US$ från 84 US$
Flizzr
Flizzr
från 41 US$ från 42 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 38 US$ från 39 US$ från 212 US$ från 47 US$ från 58 US$
Enterprise
Enterprise
från 39 US$ från 35 US$ från 57 US$ från 69 US$ från 55 US$
Unirent
Unirent
från 52 US$ från 53 US$ från 74 US$
Europcar
Europcar
från 51 US$ från 51 US$ från 75 US$ från 90 US$ från 66 US$ från 68 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 43 US$ från 79 US$ från 56 US$ från 64 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 45 US$ från 69 US$ från 126 US$ från 162 US$ från 63 US$ från 105 US$
City-Auto-Rent
City-Auto-Rent
från 124 US$ från 136 US$ från 593 US$ från 186 US$ från 154 US$

KING Hyrbil nära Genève

KING uthyrning vid flygplatser runt

Hyrbilar nära Genève

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för KING hyrbilar