CARGETS Dubai
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

CARGETS Dubai

Bedste udlejningsbiler i Dubai , Forenede Arabiske Emirater. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

CARGETS Dubai

CARGETS biludlejning i Dubai

Dubai biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra CarGets Rent A Car i Dubai blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra CarGets Rent A Car i Dubai er Audi A3 i Standard biludlejningsklassen. Dens pris er kun 52,45 € pr. dag.

  International Supplier er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Dubai med en gennemsnitlig score på 8.2/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra International Supplier er Mazda 2 fra Økonomi biludlejningsklassen til 26,08 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Forenede Arabiske Emirater, som er Økonomi, den billigste bil fra International Supplier i Dubai er Mazda 2, prissat til 26,08 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Kia Picanto. Dens pris starter fra 15,75 € pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.4/10, baseret på over 100+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Dubai er Ford Figo fra Thrifty Car Rental. Dens pris er kun 11,56 € pr. dag. Thrifty Car Rental er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.1/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om CARGETS i Dubai

CARGETS
Info & Kontakter
Firmanavn: CarGets Rent A Car
Adresse: Dubai - Jebel Ali - Al Maktoum Aiport, Dubai
Telefon: +971 509787953
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Personlig Service — Du bliver mødt af en af biludlejerens medarbejdere, som følger dig ud til bilen.

CARGETS biludlejningspriser i Dubai Lufthavn T1 (DA1)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
fra 367 € fra 214 € fra 153 € fra 214 € fra 230 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 14 € fra 45 € fra 51 € fra 91 € fra 48 € fra 40 € fra 81 €
Diamondlease
Diamondlease
fra 16 € fra 35 € fra 35 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 16 € fra 19 € fra 30 € fra 69 € fra 48 € fra 39 € fra 108 €
Europcar
Europcar
fra 19 € fra 20 € fra 31 € fra 57 € fra 47 € fra 27 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 45 € fra 131 € fra 137 € fra 78 € fra 119 €
Interrent
Interrent
fra 17 € fra 19 € fra 24 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 21 € fra 22 € fra 263 € fra 81 € fra 100 € fra 42 € fra 49 €
Alamo
Alamo
fra 18 € fra 22 € fra 49 € fra 28 €
International Supplier
International Supplier
fra 26 € fra 63 € fra 194 € fra 134 €
National
National
fra 27 € fra 27 € fra 60 € fra 58 €
Go
Go
fra 15 € fra 18 € fra 85 € fra 54 € fra 43 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 25 € fra 32 € fra 204 € fra 96 € fra 134 € fra 39 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 21 € fra 76 € fra 77 € fra 87 € fra 33 € fra 126 €
White-And-Black
White-And-Black
fra 65 € fra 144 € fra 34 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 25 € fra 23 € fra 221 € fra 72 € fra 84 € fra 42 € fra 50 €
Payless
Payless
fra 20 € fra 22 € fra 72 € fra 54 € fra 47 €

CARGETS biludlejningssteder i nærheden af Dubai

CARGETS biludlejning i lufthavne i nærheden

CARGETS biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Dubai

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Ajman 21.47 km / 13.34 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Dubai Få billige priser for CARGETS biludlejning