CARGETS Dubai
10
00
10
00
 Hyrbilar

CARGETS Dubai

Bästa hyrbil på Dubai , Förenade Arabemiraten. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

CARGETS Dubai

CARGETS hyrbil i Dubai

Hyrbilstips från Dubai

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från CarGets Rent A Car i Dubai recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från CarGets Rent A Car i Dubai är Audi A3 i uthyrningsklassen Standard. Dess pris är bara 52,45 € per dag.

  International Supplier är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Dubai med en medelranking på 8.2/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från International Supplier är Mazda 2 i uthyrningsklassen Ekonomi för 26,08 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Förenade Arabemiraten, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från International Supplier i Dubai Mazda 2, med ett pris på 26,08 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Kia Picanto. Dess pris startar från 15,75 € per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 7.4/10, baserat på recensioner från 100+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Dubai är Ford Figo från Thrifty Car Rental. Dess pris är bara 11,56 € per dag. Thrifty Car Rental var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 7.1/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende CARGETS i Dubai

CARGETS
Info & Kontakter
Företagsnamn: CarGets Rent A Car
Adress: Dubai - Jebel Ali - Al Maktoum Aiport, Dubai
Telefon: +971 509787953
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Mottagande — En representant från biluthyrningsfirman möter dig på flygplatsen och tar med dig till hämtningsplatsen.

CARGETS hyrbilsspriser i Dubai Flygplats T1 (DA1)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
från 367 € från 214 € från 153 € från 214 € från 230 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 14 € från 45 € från 51 € från 91 € från 48 € från 40 € från 81 €
Diamondlease
Diamondlease
från 16 € från 35 € från 35 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 16 € från 19 € från 30 € från 69 € från 48 € från 39 € från 108 €
Europcar
Europcar
från 19 € från 20 € från 31 € från 57 € från 47 € från 27 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 45 € från 131 € från 137 € från 78 € från 119 €
Interrent
Interrent
från 17 € från 19 € från 24 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 21 € från 22 € från 263 € från 81 € från 100 € från 42 € från 49 €
Alamo
Alamo
från 18 € från 22 € från 49 € från 28 €
International Supplier
International Supplier
från 26 € från 63 € från 194 € från 134 €
National
National
från 27 € från 27 € från 60 € från 58 €
Go
Go
från 15 € från 18 € från 85 € från 54 € från 43 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 25 € från 32 € från 204 € från 96 € från 134 € från 39 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 21 € från 76 € från 77 € från 87 € från 33 € från 126 €
White-And-Black
White-And-Black
från 65 € från 144 € från 34 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 25 € från 23 € från 221 € från 72 € från 84 € från 42 € från 50 €
Payless
Payless
från 20 € från 22 € från 72 € från 54 € från 47 €

CARGETS Hyrbil nära Dubai

CARGETS uthyrning vid flygplatser runt

CARGETS hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Dubai

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

 • Ajman 21.47 km / 13.34 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för CARGETS hyrbilar