BUDGET Amstetten
10
00
10
00
 Hyrbilar

BUDGET Amstetten

Bästa hyrbil på Amstetten , Österrike. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

BUDGET Amstetten

BUDGET hyrbil i Amstetten

BUDGET i Amstetten
BUDGET
BUDGET
7.1
/10
Mycket bra
6.9
/10
Totalt värde för pengarna
8
/10
Renlighet
6.9
/10
Service vid hyrbilsdisken
6.8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 1000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Amstetten

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Budget Car Rental i Amstetten recenserades av 1000+ kunder med en ranking på 7.1/10. Den billigaste bilen från Budget Car Rental i Amstetten är Nissan Micra i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 53,30 € per dag.

  i uthyrningsklassen Kompakt i Österrike. Den billigaste bilen i Kompakt från Budget Car Rental i in Amstetten är presenterad av Volkswagen Golf för 58,67 € per dag.

  AVIS Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Amstetten med en medelranking på 8.3/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från AVIS Car Rental är Opel Corsa i uthyrningsklassen Ekonomi för 78,20 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Österrike, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från AVIS Car Rental i Amstetten Seat Leon, med ett pris på 86,01 € per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Fiat Tipo. Dess pris startar från 75,09 € per dag från Europcar, vars medelrankingvärde är 7.3/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Amstetten är Suzuki Swift från MegaDrive. Dess pris är bara 44,14 € per dag. MegaDrive var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 7.1/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende BUDGET i Amstetten

BUDGET
Info & Kontakter
Företagsnamn: Budget Car Rental
Adress: Dauphinestrasse 226, Linz, 4030
Telefon: +43(0)732 774776
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 7.1/10, vilket är Mycket bra

BUDGET Hyrbil nära Amstetten

BUDGET hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Amstetten

Hyrbil i närliggande städer

 • Linz 47.98 km / 29.82 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för BUDGET hyrbilar