GREEN MOTION Limassol
10
00
10
00
 Hyrbilar

GREEN MOTION Limassol

Bästa hyrbil på Limassol , Cypern. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

GREEN MOTION Limassol

GREEN MOTION hyrbil i Limassol

Hyrbilstips från Limassol

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Green-Motion i Limassol recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Green-Motion i Limassol är Chevrolet Matiz i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 13,82 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Cypern. Den billigaste bilen i Ekonomi från Green-Motion i in Limassol är presenterad av Ford Fiesta för 17,03 US$ per dag.

  Aida är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Limassol med en medelranking på 9.1/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Aida är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini för 18,20 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Cypern, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Aida i Limassol Ford Fiesta, med ett pris på 21,82 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Mitsubishi Mirage. Dess pris startar från 21,94 US$ per dag från Aercar, vars medelrankingvärde är 0/10, baserat på recensioner från + kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Limassol är Suzuki Alto från Kem. Dess pris är bara 8,67 US$ per dag. Kem var recenserad av 500+ kunder med en medelranking på 6.8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende GREEN MOTION i Limassol

GREEN MOTION
Info & Kontakter
Företagsnamn: Green-Motion
Adress: LIMASSOL HOTEL DELIVERIES
Telefon: +357 25316269 or +357 70009095
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

GREEN MOTION hyrbilsspriser i Limassol

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Green-Motion
Green-Motion
från 14 US$ från 17 US$ från 60 US$ från 59 US$
Kem
Kem
från 9 US$ från 11 US$ från 90 US$ från 77 US$ från 40 US$ från 55 US$
Europcar
Europcar
från 18 US$ från 20 US$ från 103 US$ från 55 US$ från 53 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 13 US$ från 16 US$ från 105 US$ från 65 US$ från 44 US$ från 48 US$
Whiz
Whiz
från 13 US$ från 15 US$ från 103 US$ från 69 US$ från 43 US$ från 47 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 23 US$ från 30 US$ från 177 US$ från 87 US$ från 131 US$ från 125 US$
Europcar
Europcar
från 27 US$ från 33 US$ från 178 US$ från 97 US$ från 80 US$
Right-Cars
Right-Cars
från 19 US$ från 27 US$ från 65 US$
Auto-Union
Auto-Union
från 18 US$ från 20 US$ från 48 US$ från 68 US$
Flizzr
Flizzr
från 29 US$ från 35 US$
Sixt-Direct
Sixt-Direct
från 22 US$ från 27 US$ från 288 US$ från 150 US$ från 128 US$ från 117 US$
Aida
Aida
från 18 US$ från 22 US$ från 740 US$ från 73 US$
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 19 US$ från 22 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 19 US$ från 17 US$ från 113 US$ från 86 US$ från 67 US$ från 95 US$
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
från 38 US$ från 39 US$ från 80 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 25 US$ från 26 US$ från 144 US$ från 102 US$ från 103 US$ från 70 US$
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
från 12 US$ från 14 US$ från 55 US$ från 54 US$
Aercar
Aercar
från 19 US$ från 22 US$ från 139 US$ från 177 US$ från 74 US$ från 81 US$

Hyrbilar nära Limassol

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för GREEN MOTION hyrbilar