ALAMO Hod HaSharon
10
00
10
00
 Hyrbilar

ALAMO Hod HaSharon

Bästa hyrbil på Hod HaSharon , Israel. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

ALAMO Hod HaSharon

ALAMO hyrbil i Hod HaSharon

ALAMO i Hod HaSharon
ALAMO
ALAMO
8.4
/10
Utmärkt
8.7
/10
Totalt värde för pengarna
9.3
/10
Renlighet
7.2
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.5
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
9.1
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 5+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Hod HaSharon

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Alamo i Hod HaSharon recenserades av 5+ kunder med en ranking på 8.4/10. Den billigaste bilen från Alamo i Hod HaSharon är Chevrolet Spark i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 34,34 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Israel. Den billigaste bilen i Ekonomi från Alamo i in Hod HaSharon är presenterad av Kia Picanto för 37,58 € per dag.

  Dollar-Thrifty är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Hod HaSharon med en medelranking på 6.9/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Dollar-Thrifty är Smart Fortwo i uthyrningsklassen Mini för 19,81 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Israel, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Dollar-Thrifty i Hod HaSharon Kia Picanto, med ett pris på 20,97 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Nissan Micra. Dess pris startar från 9,73 € per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 6.4/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Hod HaSharon är Hyundai i10 från AVIS Car Rental. Dess pris är bara 6,46 € per dag. AVIS Car Rental var recenserad av 50+ kunder med en medelranking på 5.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende ALAMO i Hod HaSharon

ALAMO
Info & Kontakter
Företagsnamn: Alamo
Adress: 1 Ha'banim St, Terminal 3 , Tel Aviv , 70100
Telefon: 00972 39773400
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8.4/10, vilket är Utmärkt

ALAMO hyrbilsspriser i Tel Aviv Ben Gurion Flygplats (TLV)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Alamo
Alamo
från 37 € från 40 € från 59 €
Dollar
Dollar
från 16 € från 16 €
Thrifty
Thrifty
från 31 € från 25 € från 41 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 24 € från 25 € från 78 € från 108 € från 85 € från 102 €
Europcar
Europcar
från 22 € från 26 € från 105 € från 131 € från 53 € från 49 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 26 € från 30 € från 168 € från 77 € från 43 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 34 € från 34 € från 85 € från 54 €
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
från 29 € från 24 € från 188 € från 86 € från 85 €
Cal-Auto
Cal-Auto
från 27 € från 28 € från 61 € från 80 €
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
från 38 € från 40 € från 162 € från 95 € från 90 €
Enterprise
Enterprise
från 25 € från 26 € från 189 € från 118 € från 64 €
International Supplier
International Supplier
från 35 € från 33 € från 123 € från 227 € från 73 €
Alamo
Alamo
från 34 € från 38 €

ALAMO Hyrbil nära Hod HaSharon

ALAMO uthyrning vid flygplatser runt

ALAMO hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Hod HaSharon

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

 • Ramla 25.73 km / 15.99 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för ALAMO hyrbilar