HERTZ Kiryat Gat
10
00
10
00
 Hyrbilar

HERTZ Kiryat Gat

Bästa hyrbil på Kiryat Gat , Israel. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

HERTZ Kiryat Gat

HERTZ hyrbil i Kiryat Gat

HERTZ i Kiryat Gat
HERTZ
HERTZ
6.8
/10
Bra
6.8
/10
Totalt värde för pengarna
7
/10
Renlighet
6.7
/10
Service vid hyrbilsdisken
6.3
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.4
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 250+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Kiryat Gat

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Hertz Car Hire i Kiryat Gat recenserades av 250+ kunder med en ranking på 6.8/10. Den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Kiryat Gat är Suzuki Alto i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 22,35 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Israel. Den billigaste bilen i Ekonomi från Hertz Car Hire i in Kiryat Gat är presenterad av Hyundai Getz för 25,73 US$ per dag.

  Dollar-Thrifty är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Kiryat Gat med en medelranking på 6.9/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Dollar-Thrifty är Suzuki Alto i uthyrningsklassen Mini för 29,30 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Israel, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Dollar-Thrifty i Kiryat Gat Kia Picanto, med ett pris på 31,50 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Nissan Micra. Dess pris startar från 10,50 US$ per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 6.4/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Kiryat Gat är Hyundai i10 från AVIS Car Rental. Dess pris är bara 6,97 US$ per dag. AVIS Car Rental var recenserad av 50+ kunder med en medelranking på 5.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende HERTZ i Kiryat Gat

HERTZ
Info & Kontakter
Företagsnamn: Hertz Car Hire
Adress: Rogozin Street 4 , Ashdod
Telefon: 972-8-8527779
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Klassificering: 6.8/10, vilket är Bra

HERTZ hyrbilsspriser i Tel Aviv Ben Gurion Flygplats (TLV)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 26 US$ från 27 US$ från 84 US$ från 117 US$ från 92 US$ från 110 US$
Dollar
Dollar
från 17 US$ från 17 US$
Thrifty
Thrifty
från 33 US$ från 27 US$ från 44 US$
Europcar
Europcar
från 24 US$ från 28 US$ från 114 US$ från 141 US$ från 57 US$ från 53 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 28 US$ från 33 US$ från 182 US$ från 83 US$ från 47 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 37 US$ från 37 US$ från 92 US$ från 59 US$
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
från 31 US$ från 26 US$ från 203 US$ från 93 US$ från 91 US$
Cal-Auto
Cal-Auto
från 29 US$ från 30 US$ från 66 US$ från 86 US$
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
från 41 US$ från 43 US$ från 175 US$ från 102 US$ från 97 US$
Enterprise
Enterprise
från 27 US$ från 28 US$ från 204 US$ från 128 US$ från 69 US$
International Supplier
International Supplier
från 37 US$ från 35 US$ från 133 US$ från 245 US$ från 79 US$
Alamo
Alamo
från 39 US$ från 43 US$ från 64 US$
Alamo
Alamo
från 37 US$ från 41 US$

HERTZ Hyrbil nära Kiryat Gat

HERTZ uthyrning vid flygplatser runt

HERTZ hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Kiryat Gat

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

 • Ramla 36.78 km / 22.85 mi

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för HERTZ hyrbilar