GREEN MOTION Grand Bay
10
00
10
00
 Hyrbilar

GREEN MOTION Grand Bay

Bästa hyrbil på Grand Bay , Mauritius. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

GREEN MOTION Grand Bay

GREEN MOTION hyrbil i Grand Bay

Hyrbilstips från Grand Bay

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Green-Motion i Grand Bay recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Green-Motion i Grand Bay är Hyundai i20 i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 56,35 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Mini i Mauritius. Den billigaste bilen i Mini från Green-Motion i in Grand Bay är presenterad av Datsun Go för 64,83 US$ per dag.

  Hertz Car Hire är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Grand Bay med en medelranking på 7.8/10, baserat på recensioner från 50+ kunder. Det billigaste fordonet från Hertz Car Hire är Suzuki Alto i uthyrningsklassen Mini för 42,35 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Mauritius, vilket är Mini, är den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Grand Bay Suzuki Alto, med ett pris på 42,35 US$ per dag.

  Bland Mini är den mest populära modellen Suzuki Celerio. Dess pris startar från 31,69 US$ per dag från Royal-Car-Rental, vars medelrankingvärde är 0/10, baserat på recensioner från + kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Grand Bay är Hyundai i10 från OLA Mauritius . Dess pris är bara 28,62 US$ per dag. OLA Mauritius var recenserad av 100+ kunder med en medelranking på 7.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende GREEN MOTION i Grand Bay

GREEN MOTION
Info & Kontakter
Företagsnamn: Green-Motion
Adress: SSR International Airport Plaine Magnien, A10 Royal Road, Plaine Magnien
Telefon: 00 230 670 66 66
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.

GREEN MOTION hyrbilsspriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Green-Motion
Green-Motion
från 65 US$ från 56 US$ från 171 US$
OLA Mauritius
OLA Mauritius
från 29 US$ från 38 US$ från 135 US$
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
från 32 US$ från 32 US$ från 62 US$
First Car Rental
First Car Rental
från 46 US$ från 46 US$ från 107 US$ från 257 US$ från 69 US$ från 107 US$
Pingouin-Car
Pingouin-Car
från 33 US$ från 40 US$ från 108 US$ från 61 US$ från 67 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 49 US$ från 52 US$ från 60 US$ från 91 US$
Europcar
Europcar
från 49 US$ från 62 US$ från 129 US$ från 121 US$ från 136 US$ från 132 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 44 US$ från 49 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 44 US$ från 51 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 68 US$ från 96 US$ från 105 US$ från 112 US$
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
från 35 US$ från 40 US$ från 63 US$ från 71 US$
International Supplier
International Supplier
från 55 US$ från 61 US$
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
från 29 US$ från 36 US$
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
från 32 US$ från 33 US$ från 127 US$ från 66 US$
Thrifty
Thrifty
från 50 US$ från 53 US$
Surprice
Surprice
från 66 US$ från 77 US$ från 92 US$

GREEN MOTION Hyrbil nära Grand Bay

GREEN MOTION uthyrning vid flygplatser runt

GREEN MOTION hyrbil i närmsta städer

GREEN MOTION hyrbil vid hamn

Hyrbilar nära Grand Bay

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för GREEN MOTION hyrbilar