HERTZ Palmerston North Flygplats
10
00
10
00
 Hyrbilar

HERTZ Palmerston North Flygplats

Bästa hyrbil på Palmerston North Flygplats (PMR), Nya Zeeland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

HERTZ Palmerston North Flygplats

HERTZ hyrbil i Palmerston North Flygplats

Hyrbilstips från Palmerston North Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Hertz Car Hire i Palmerston North Flygplats recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Hertz Car Hire i Palmerston North Flygplats är Holden Barina i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 67,11 US$ per dag.

  Ekonomi i Palmerston North Flygplats och i uthyrningsklassen Stadsjeep i Nya Zeeland. Den billigaste bilen i Ekonomi från Hertz Car Hire i Palmerston North Flygplats är Holden Barina för 67,11 US$ per dag. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Hertz Car Hire i in Palmerston North Flygplats är presenterad av Toyota Rav4 för 105,15 US$ per dag.

  AVIS Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Palmerston North Flygplats med en medelranking på 8.3/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från AVIS Car Rental är Toyota Yaris i uthyrningsklassen Ekonomi för 65,94 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Palmerston North Flygplats är Ekonomi med priser från AVIS Car Rental som börjar med 65,94 US$ per dag för Toyota Yaris.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Nya Zeeland, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från AVIS Car Rental i Palmerston North Flygplats Holden Trax, med ett pris på 73,92 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Palmerston North Flygplats är Toyota Yaris från AVIS Car Rental. Dess pris är bara 65,94 US$ per dag. AVIS Car Rental var recenserad av 100+ kunder med en medelranking på 8.3/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende HERTZ i Palmerston North Flygplats

HERTZ
Info & Kontakter
Företagsnamn: Hertz Car Hire
Adress: Palmerston North Apt, Palmerston North, 4414
Telefon: 06 3570921
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.

HERTZ hyrbilsspriser i Palmerston North Flygplats

Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 67 US$ från 81 US$ från 105 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 66 US$ från 77 US$ från 74 US$
Europcar
Europcar
från 87 US$ från 94 US$ från 222 US$ från 97 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 92 US$ från 109 US$ från 101 US$

HERTZ Hyrbil nära Palmerston North Flygplats

HERTZ hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Palmerston North Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för HERTZ hyrbilar