HERTZ Zračna Luka Palmerston Sjever
10
00
10
00
 Najam automobila

HERTZ Zračna Luka Palmerston Sjever

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Palmerston Sjever (PMR), Novi Zeland. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

HERTZ Zračna Luka Palmerston Sjever

HERTZ najam auta na/u Zračna Luka Palmerston Sjever

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Palmerston Sjever

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Hertz Car Hire u Zračna Luka Palmerston Sjever pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire u Zračna Luka Palmerston Sjever je Holden Barina iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 67,11 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Zračna Luka Palmerston Sjever i Džip u Novi Zeland. Najjeftini Ekonomski automobil od Hertz Car Hire u Zračna Luka Palmerston Sjever je Holden Barina za 67,11 USD po danu. Najjeftini Džip automobil od Hertz Car Hire u Zračna Luka Palmerston Sjever predstavlja Toyota Rav4 za 105,15 USD po danu.

  AVIS Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Palmerston Sjever s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental je Toyota Yaris iz Ekonomski klase za 65,94 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Palmerston Sjever je Ekonomski s cijenama koje pruža AVIS Car Rental koje se kreću već od 65,94 USD po danu za Toyota Yaris.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Novi Zeland, Džip, najjeftiniju cijenu pruža AVIS Car Rental u Zračna Luka Palmerston Sjever za Holden Trax, po cijeni od 73,92 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Palmerston Sjever je za Toyota Yaris koju pruža AVIS Car Rental. Cijena je samo 65,94 USD po danu. AVIS Car Rental je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.3/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o HERTZ na Zračna Luka Palmerston Sjever

HERTZ
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Hertz Car Hire
Adresa: Palmerston North Apt, Palmerston North, 4414
Telefon: 06 3570921
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.

HERTZ cijene najma automobila na/u Zračna Luka Palmerston Sjever

Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 67 USD od: 81 USD od: 105 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 66 USD od: 77 USD od: 74 USD
Europcar
Europcar
od: 87 USD od: 94 USD od: 222 USD od: 97 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 92 USD od: 109 USD od: 101 USD

HERTZ lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Palmerston Sjever

HERTZ najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Palmerston Sjever

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Palmerston Sjever Ostvarite povoljne cijene kod HERTZ iznajmljivača automobila