Stadsjeep Uthyrning Rotorua Flygplats
10
00
10
00
Stadsjeep Uthyrning Rotorua Flygplats

Stadsjeep Uthyrning Rotorua Flygplats

Bästa hyrbil på Rotorua Flygplats (ROT), Nya Zeeland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Stadsjeep hyrbil i Rotorua Flygplats

EUROPCAR i Rotorua Flygplats
EUROPCAR
EUROPCAR
8.3
/10
Utmärkt
7.7
/10
Totalt värde för pengarna
8.7
/10
Renlighet
8.2
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.1
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
9
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Rotorua Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Stadsjeep bokas ofta av våra kunder i Rotorua Flygplats. Den billigaste Stadsjeep representeras av Holden Trax från AVIS Car Rental i Rotorua Flygplats. Dess pris börjar från 44,70 US$ per dag.

  Om du vill hyra en Stadsjeep från den högst rankade uthyraren i Rotorua Flygplats, ska du hålla ögonen på Europcar. Denna biluthyrare har recenserats av 500+ kunder med en medleranking på 8.3/10. Stadsjeep från Europcar i Rotorua Flygplats med lägsta möjliga pris är Nissan Qashqai. Den kommer att kosta dig ungefär 83,41 US$ per dag.

  Europcar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Rotorua Flygplats med en medelranking på 8.3/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Europcar är Holden Spark i uthyrningsklassen Ekonomi för 65,19 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Rotorua Flygplats är Holden Barina från Hertz Car Hire. Dess pris är bara 37,95 US$ per dag. Hertz Car Hire har inte recenserats av våra kunder än, så bli den första att göra det!

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Stadsjeep hyrbilsspriser i Rotorua Flygplats

Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 39 US$ från 48 US$ från 87 US$ från 45 US$
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 38 US$ från 54 US$ från 84 US$ från 52 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 44 US$ från 67 US$ från 74 US$ från 66 US$
Europcar
Europcar
från 65 US$ från 78 US$ från 120 US$ från 83 US$

Stadsjeep Hyrbil nära Rotorua Flygplats

Stadsjeep hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Rotorua Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Stadsjeep hyrbilar