Džip Najam Zračna Luka Rotorua
10
00
10
00
Džip Najam Zračna Luka Rotorua

Džip Najam Zračna Luka Rotorua

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Rotorua (ROT), Novi Zeland. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Džip najam auta na/u Zračna Luka Rotorua

EUROPCAR u Zračna Luka Rotorua
EUROPCAR
EUROPCAR
8.3
/10
Odlično
7.7
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.7
/10
Čistoća
8.2
/10
Usluge unajmitelja
8.1
/10
Proces preuzimanja automobila
9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Rotorua

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Zračna Luka Rotorua. Najjeftini Džip predstavlja Holden Trax koju pruža AVIS Car Rental u Zračna Luka Rotorua. Cijena kreće već od 40,51 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Džip od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Zračna Luka Rotorua, obratite pozornost na Europcar. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 500+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.3/10. Džip vozilo koje Europcar nudi u Zračna Luka Rotorua po najnižoj cijeni je Nissan Qashqai. Cijena joj je oko 75,59 EUR po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Rotorua s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Holden Spark iz Ekonomski klase za 59,08 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Rotorua je za Holden Barina koju pruža Hertz Car Hire. Cijena je samo 34,39 EUR po danu. Hertz Car Hire još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip cijene najma automobila na/u Zračna Luka Rotorua

Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Kombi
Kombi
Džip
Džip
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 35 EUR od: 44 EUR od: 78 EUR od: 41 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 34 EUR od: 49 EUR od: 76 EUR od: 47 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 40 EUR od: 61 EUR od: 67 EUR od: 60 EUR
Europcar
Europcar
od: 59 EUR od: 71 EUR od: 109 EUR od: 76 EUR

Džip lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Rotorua

Džip najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Rotorua

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Rotorua Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila