FIREFLY Richards Bay
10
00
10
00
 Hyrbilar

FIREFLY Richards Bay

Bästa hyrbil på Richards Bay , Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

FIREFLY Richards Bay

FIREFLY hyrbil i Richards Bay

FIREFLY i Richards Bay
FIREFLY
FIREFLY
7.7
/10
Mycket bra
7.6
/10
Totalt värde för pengarna
7.8
/10
Renlighet
8
/10
Service vid hyrbilsdisken
7
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.1
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Richards Bay

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Firefly i Richards Bay recenserades av 100+ kunder med en ranking på 7.7/10. Den billigaste bilen från Firefly i Richards Bay är Chevrolet Spark i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 21,26 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Sydafrika. Den billigaste bilen i Ekonomi från Firefly i in Richards Bay är presenterad av Ford Figo för 21,76 US$ per dag.

  Budget Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Richards Bay med en medelranking på 7.9/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Budget Car Rental är Kia Picanto i uthyrningsklassen Mini för 14,00 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Budget Car Rental i Richards Bay Volkswagen Polo Vivo, med ett pris på 17,81 US$ per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Richards Bay är Datsun Go från Thrifty Car Rental. Dess pris är bara 12,97 US$ per dag. Thrifty Car Rental var recenserad av 500+ kunder med en medelranking på 7.2/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende FIREFLY i Richards Bay

FIREFLY
Info & Kontakter
Företagsnamn: Firefly
Adress: Richards Bay Airport, Birdswood, 3900
Telefon: 072 539 0678
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 7.7/10, vilket är Mycket bra

FIREFLY hyrbilsspriser i Richard Bay Flygplats (RCB)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
Firefly
Firefly
från 21 US$ från 22 US$ från 72 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 13 US$ från 15 US$ från 38 US$ från 79 US$ från 26 US$ från 29 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 14 US$ från 18 US$ från 46 US$ från 46 US$ från 28 US$ från 39 US$
First Car Rental
First Car Rental
från 16 US$ från 22 US$ från 52 US$ från 79 US$ från 43 US$ från 55 US$ från 202 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 19 US$ från 22 US$ från 57 US$ från 61 US$ från 35 US$ från 46 US$
Europcar
Europcar
från 18 US$ från 21 US$ från 29 US$ från 39 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 15 US$ från 19 US$ från 60 US$ från 60 US$ från 41 US$ från 50 US$
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 21 US$ från 23 US$ från 82 US$ från 38 US$ från 53 US$
Hertz
Hertz
från 22 US$ från 23 US$ från 51 US$ från 54 US$ från 74 US$ från 44 US$

FIREFLY Hyrbil nära Richards Bay

FIREFLY uthyrning vid flygplatser runt

Hyrbilar nära Richards Bay

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för FIREFLY hyrbilar