FIREFLY Richards Bay
10
00
10
00
 Najam automobila

FIREFLY Richards Bay

Najbolji najam auta na/u Richards Bay, Južna Afrika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

FIREFLY Richards Bay

FIREFLY najam auta na/u Richards Bay

FIREFLY u Richards Bay
FIREFLY
FIREFLY
7.7
/10
Vrlo dobro
7.6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.8
/10
Čistoća
8
/10
Usluge unajmitelja
7
/10
Proces preuzimanja automobila
8.1
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 100 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Richards Bay

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Firefly u Richards Bay pregledalo je 100+ kupacai ocijenilo 7.7/10. Najjeftiniji automobil od Firefly u Richards Bay je Chevrolet Spark iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 21,26 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Južna Afrika. Najjeftini Ekonomski automobil od Firefly u Richards Bay predstavlja Ford Figo za 21,76 USD po danu.

  Budget Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Richards Bay s prosječnom osjenom od 7.9/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental je Kia Picanto iz Mini klase za 14,00 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Južna Afrika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Budget Car Rental u Richards Bay za Volkswagen Polo Vivo, po cijeni od 17,81 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Richards Bay je za Datsun Go koju pruža Thrifty Car Rental. Cijena je samo 12,97 USD po danu. Thrifty Car Rental je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o FIREFLY na Richards Bay

FIREFLY
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Firefly
Adresa: Richards Bay Airport, Birdswood, 3900
Telefon: 072 539 0678
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.7/10, nalazi se na Vrlo dobro

FIREFLY cijene najma automobila na/u Zračna Luka Richard Bay (RCB)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Egotičan
Egotičan
Firefly
Firefly
od: 21 USD od: 22 USD od: 72 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 13 USD od: 15 USD od: 38 USD od: 79 USD od: 26 USD od: 29 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 14 USD od: 18 USD od: 46 USD od: 46 USD od: 28 USD od: 39 USD
First Car Rental
First Car Rental
od: 16 USD od: 22 USD od: 52 USD od: 79 USD od: 43 USD od: 55 USD od: 202 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 19 USD od: 22 USD od: 57 USD od: 61 USD od: 35 USD od: 46 USD
Europcar
Europcar
od: 18 USD od: 21 USD od: 29 USD od: 39 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 15 USD od: 19 USD od: 60 USD od: 60 USD od: 41 USD od: 50 USD
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
od: 21 USD od: 23 USD od: 82 USD od: 38 USD od: 53 USD
Hertz
Hertz
od: 22 USD od: 23 USD od: 51 USD od: 54 USD od: 74 USD od: 44 USD

FIREFLY lokacije najma automobila blizu Richards Bay

FIREFLY najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Najam Auta blizu Richards Bay

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Richards Bay Ostvarite povoljne cijene kod FIREFLY iznajmljivača automobila