inchirieri auto Convertibilă în Barbados

10
00
10
00
inchirieri auto Convertibilă în Barbados

inchirieri auto Convertibilă în Barbados

Best rental cars in Barbados, Barbados. No hidden charges. Free cancellation

Închiriere Convertibilă Barbados

Sfaturi pentru închirieri în Barbados

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile Convertibilă sunt des închiriate în Barbados. Cel mai ieftin Convertibilă este oferit de Stoutes Car Rental LTD., Kia Mini Moke Convertible. Prețul începe de la 37,87 USD per zi.

  Dacă vrei să închiriezi un Convertibilă de la cel mai bun furnizor din Barbados, recomandăm Stoutes Car Rental LTD.. Acest furnizor a fost testat de peste 100+ de clienți și are un scor mediu de 9/10. Masina Convertibilă de la Stoutes Car Rental LTD. din Barbados cu cel mai mic pret posibil este Kia Mini Moke Convertible. Va costa aproximativ 37,87 USD per zi.

  Stoutes Car Rental LTD. este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Barbados potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Stoutes Car Rental LTD. este Chevrolet Spark din clasa Mini pentru 32,46 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Barbados, Stoutes Car Rental LTD., oferă în Barbados închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Kia Picanto la doar 34,62 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Kia Picanto. Prețul începe de la 39,57 USD per zi la Drive-A-Matic, al cărei rating este de 8.5/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Barbados este Chevrolet Spark oferită de Alamo. Prețul acesteia este de doar 31,40 USD pe zi. Alamo nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Locații închirieri Convertibilă lângă Barbados

Inchirieri auto Convertibilă în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto Convertibilă în orașe apropiate

Închirieri lângă Barbados

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

Most Popular car groups near Barbados

Convertible car rental at Barbados

van picture
Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
 • Kia Mini Moke Convertible 4 Places | 1 Bags

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Barbados Prețuri ieftine de închiriat de la Convertibilă