Inchirieri auto în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional

10
00
10
00
 închirieri de mașini

Inchirieri auto în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional

Best rental cars in Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional (CAN), China. No hidden charges. Free cancellation

Inchirieri auto în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional (CAN), China

Sfaturi pentru închirieri în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Compania de închirieri din SUA China, AVIS Car Rental, oferă în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Skoda Fabia la doar 25,69 EUR per zi.

  Cel mai popular furnizor din China este Alamo Ehi (scor mediu de 0/10 din + de recenzii). Cea mai ieftină mașină Maşină pentru transport persoane cu 7 locuri în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional este Toyota Previa, cu prețuri începând de la 49,01 EUR pe zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Volkswagen Polo Sedan. Prețul începe de la 18,87 EUR per zi la Ehi, al cărei rating este de 0/10, bazat pe peste + de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional este Volkswagen Polo Sedan oferită de Ehi. Prețul acesteia este de doar 18,87 EUR pe zi. Ehi nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Cele mai bune locații lângă Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional (CAN)

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

Furnizori în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional

AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Închirieri lângă Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional
4 locații: arată adresele
Locații AVIS Car Rental lângă Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional
AVIS Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional (CAN)
Contacte:
International waiting terminal arrival hall , Guangzhou
0086-13342822146
AVIS Guangzhou East Railway Station 27.53 km / 17.11 mi
Contacte:
East railway station , (1st gate to social vehicle of the guangshen line,east railyway station subway station exit G) , Guangzhou
0086-(0)20-85209772
AVIS Guangzhou Panyu Huixin 39.98 km / 24.84 mi
Contacte:
Room 105 , 115 Yingbin Rd, Huixin commercial garden Panyu area , Guangzhou
0086-(0)20-38098979
AVIS Guangzhou South Railway Station 45.68 km / 28.38 mi
Contacte:
south railway station 4th West import station (West Square bus station entrance) , Guangzhou
0086-(0)20-38098979
Ehi
Ehi
Închirieri lângă Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional
4 locații: arată adresele
Locații Ehi lângă Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional
EHI Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional (CAN)
Contacte:
The back door of New Airport Hotel, Southern working area, KongGangSan Road,HengEr Road, BaiYun Airport Site, Guangzhou
+86 18011819271
EHI Guangzhou North Railway Station 10.05 km / 6.25 mi
Contacte:
21-8 Station Road,Xinhua Street,(right side of Huoli City), Guangzhou
+86 (0)20-37628680
EHI Guangzhou East Railway Station 27.53 km / 17.11 mi
Contacte:
24h Parking Lot,East Railway Station,, Linhe West Road (East Station No.5 Exit, Metro No.I Exit, Intersection Zhongtai International Square), Guangzhou
+86 18998304156
EHI Guangzhou South Railway Station 45.68 km / 28.38 mi
Contacte:
out from No.11 entrance of east gate in the first floor of High-speed South Railway Station,go straight 20 meters in the right front there is a wicket fence,then walk directly 200 meters, Guangzhou
+86 (0)20-39267429

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Guangzhou Baiyun Aeroport Internaţional (CAN) Prețuri ieftine de închiriat de la AVIS & EHI