Kereta Sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun

10
00
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun (CAN), China. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun (CAN), China

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di China, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari AVIS Car Rental di Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun ialah Skoda Fabia, diletakkan harga pada USD 31.28 sehari.

  Manakala vendor paling popular di China, namanya ialah Ehi (skor purata 0/10 dinilai oleh + pelanggan). Kereta Kenderaan penumpang 7 tempat duduk termurah di Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun ialah Toyota Previa, dengan harga bermula dari USD 59.67 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Volkswagen Polo Sedan. Harganya bermula dari USD 22.97 sehari dari Ehi, dengan skor rating purata ialah 0/10, berdasarkan pada + ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun adalah Volkswagen Polo Sedan dari Ehi. Harganya cuma USD 22.97 sehari. Ehi tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun (CAN)

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Penyedia Kereta Sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun

AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun
1 lokasi : tunjuk alamat
lokasi kereta sewa AVIS Car Rental berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun
AVIS Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun (CAN)
Hubungi:
International waiting terminal arrival hall , Guangzhou
0086-13342822146
AVIS Guangzhou East Railway Station 27.53 km / 17.11 batu
Hubungi:
East railway station , (1st gate to social vehicle of the guangshen line,east railyway station subway station exit G) , Guangzhou
0086-(0)20-85209772
AVIS Guangzhou Panyu Huixin 39.98 km / 24.84 batu
Hubungi:
Room 105 , 115 Yingbin Rd, Huixin commercial garden Panyu area , Guangzhou
0086-(0)20-38098979
AVIS Guangzhou South Railway Station 45.68 km / 28.38 batu
Hubungi:
south railway station 4th West import station (West Square bus station entrance) , Guangzhou
0086-(0)20-38098979
Ehi
Ehi
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun
1 lokasi : tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Ehi berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun
EHI Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun (CAN)
Hubungi:
The back door of New Airport Hotel, Southern working area, KongGangSan Road,HengEr Road, BaiYun Airport Site, Guangzhou
+86 18011819271
EHI Guangzhou North Railway Station 10.05 km / 6.25 batu
Hubungi:
21-8 Station Road,Xinhua Street,(right side of Huoli City), Guangzhou
+86 (0)20-37628680
EHI Guangzhou East Railway Station 27.53 km / 17.11 batu
Hubungi:
24h Parking Lot,East Railway Station,, Linhe West Road (East Station No.5 Exit, Metro No.I Exit, Intersection Zhongtai International Square), Guangzhou
+86 18998304156
EHI Guangzhou South Railway Station 45.68 km / 28.38 batu
Hubungi:
out from No.11 entrance of east gate in the first floor of High-speed South Railway Station,go straight 20 meters in the right front there is a wicket fence,then walk directly 200 meters, Guangzhou
+86 (0)20-39267429

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Lapangan Terbang Antarabangsa Guangzhou Baiyun (CAN) Dapatkan harga murah untuk kereta sewa AVIS & EHI