inchirieri auto Lux în Paris Airport Cdg T1

10
00
10
00
inchirieri auto Lux în Paris Airport Cdg T1

inchirieri auto Lux în Paris Airport Cdg T1

Best rental cars in Paris Airport Cdg T1 (CDG), Franța. No hidden charges. Free cancellation

Închiriere Lux Paris Airport Cdg T1

BUDGET în Paris Airport Cdg T1
BUDGET
BUDGET
7.4
/10
Foarte bun
7.2
/10
Valoarea pentru bani
8
/10
Curățenie
7.2
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.5
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.1
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 5000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Paris Airport Cdg T1

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile Lux sunt des închiriate în Paris Airport Cdg T1. Cel mai ieftin Lux este oferit de Budget Car Rental, Volvo S90. Prețul începe de la 245,35 EUR per zi.

  Dacă vrei să închiriezi un Lux de la cel mai bun furnizor din Paris Airport Cdg T1, recomandăm Budget Car Rental. Acest furnizor a fost testat de peste 5000+ de clienți și are un scor mediu de 7.4/10. Masina Lux de la Budget Car Rental din Paris Airport Cdg T1 cu cel mai mic pret posibil este Volvo S90. Va costa aproximativ 245,35 EUR per zi.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Paris Airport Cdg T1 potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.4/10, în urma a peste 5000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Seat Leon din clasa Compact pentru 28,72 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Franța, Budget Car Rental, oferă în Paris Airport Cdg T1 închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Ford Fiesta la doar 69,27 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Paris Airport Cdg T1 este Seat Leon oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 28,72 EUR pe zi. Budget Car Rental are peste 5000+ de recenzii cu un rating de 7.4/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Locații închirieri Lux lângă Paris Airport Cdg T1

Inchirieri auto Lux în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto Lux în gări

Inchirieri auto Lux în orașe apropiate

Închirieri lângă Paris Airport Cdg T1

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Paris Airport Cdg T1 Prețuri ieftine de închiriat de la Lux