ACE Wellington
10
00
10
00
 închirieri de mașini

ACE Wellington

Best rental cars in Wellington, Noua Zeelandă. No hidden charges. Free cancellation

ACE Wellington

Închirieri ACE în Wellington

ACE în Wellington
ACE
ACE
7.6
/10
Foarte bun
7.3
/10
Valoarea pentru bani
7.1
/10
Curățenie
7.9
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.6
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.3
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 1000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Wellington

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la ACE Rental Cars în Wellington au recenzii de la peste 1000+ de clienți cu un rating de 7.6/10. Cea mai ieftină mașină de la ACE Rental Cars în Wellington este Mazda Demio din categoria Economy. Prețul este de doar 22,32 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa SUV în Noua Zeelandă. Cea mai ieftină mașină SUV de la ACE Rental Cars în Wellington este reprezentată de Toyota Rav4 pentru 53,77 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Noua Zeelandă, Keddy-By-Europcar, oferă în Wellington închirieri pe cea mai populară clasă, SUV, cu Nissan Qashqai la doar 46,73 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Wellington este Mazda Demio oferită de ACE Rental Cars. Prețul acesteia este de doar 22,32 USD pe zi. ACE Rental Cars are peste 1000+ de recenzii cu un rating de 7.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre ACE în Wellington

ACE
Info & Contacte
Numele companiei: ACE Rental Cars
Adresa: Off Airport, Wellington Airport - Unit 1, International Air Cargo Building, Freight Drive, Rongotai, 6022
Numărul de telefon: 04 471 1176
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Autobuz de transfer gratuit — Firma de închirieri de maşini pune la dispoziţie un autobuz de transfer gratuit până la locaţia de preluare a maşinii din apropierea terminalului principal.
Rating: 7.6/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri ACE în Wellington

Economy
Economy
Full Size
Full Size
Van
Van
SUV
SUV
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 33 USD de la 47 USD de la 53 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 76 USD de la 99 USD de la 119 USD de la 106 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 112 USD de la 185 USD de la 146 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 83 USD de la 106 USD de la 119 USD de la 153 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 112 USD de la 185 USD de la 146 USD

Locații închirieri ACE lângă Wellington

Inchirieri auto ACE în aeroporturi apropiate

Închirieri lângă Wellington

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Wellington Prețuri ieftine de închiriat de la ACE