Inchirieri auto în Riyadh Aeroport

10
00
10
00
 închirieri de mașini

Inchirieri auto în Riyadh Aeroport

Best rental cars in Riyadh Aeroport (RUH), Arabia Saudită. No hidden charges. Free cancellation

Inchirieri auto în Riyadh Aeroport (RUH), Arabia Saudită

Cei mai buni furnizori în Riyadh Aeroport
SIXT
SIXT
4.2
/10
Slab
4.2
/10
Valoarea pentru bani
3.5
/10
Curățenie
4.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
4.2
/10
Procesul de ridicare a mașinii
4.4
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 10+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Riyadh Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Sixt este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Riyadh Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 4.2/10, în urma a peste 10+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Sixt este Hyundai Accent din clasa Economy pentru 30,38 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Arabia Saudită, Sixt, oferă în Riyadh Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Hyundai Accent la doar 30,38 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Riyadh Aeroport este Chevrolet Spark oferită de Enterprise. Prețul acesteia este de doar 30,13 USD pe zi. Enterprise nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Cele mai bune locații lângă Riyadh Aeroport (RUH)

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

Furnizori în Riyadh Aeroport

Sixt
4.2
/10
Slab
Sixt
Închirieri lângă Riyadh Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Sixt lângă Riyadh Aeroport
SIXT Riyadh Aeroport (RUH)
Contacte:
International Arrival, Riyadh, 13458
+966-568981946
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Închirieri lângă Riyadh Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Budget Car Rental lângă Riyadh Aeroport
BUDGET Riyadh Aeroport (RUH)
Contacte:
Domestic/International Ter., Riyadh, Riyadh, 60601
966-1-2201401
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Închirieri lângă Riyadh Aeroport
3 locații: arată adresele
Locații AVIS Car Rental lângă Riyadh Aeroport
AVIS Riyadh Aeroport (RUH)
Contacte:
Domestic Terminal, Riyadh
00966 1122 02635
AVIS Aeroportul Internațional King Khaled (RUH) 0.23 km / 0.14 mi
Contacte:
Domestic Terminal, Riyadh
00966 1122 02635
AVIS Riyadh 30.2 km / 18.77 mi
Contacte:
Khurais Road, Riyadh
(966) 1 4917744200
Enterprise
Enterprise
Închirieri lângă Riyadh Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Enterprise lângă Riyadh Aeroport
ENTERPRISE Riyadh Aeroport (RUH)
Contacte:
KING KHALID INTL AIRPORT, TERMINAL 1 AIRPORT ROAD, RIYADH, 11483
920000028

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Riyadh Aeroport (RUH) Prețuri ieftine de închiriat de la SIXT, BUDGET, AVIS & ENTERPRISE