Inchirieri auto în Karlstad Aeroport
10
00
10
00
 închirieri de mașini

Inchirieri auto în Karlstad Aeroport

Best rental cars in Karlstad Aeroport (KSD), Suedia. No hidden charges. Free cancellation

Inchirieri auto în Karlstad Aeroport (KSD), Suedia

Cei mai buni furnizori în Karlstad Aeroport
EUROPCAR
EUROPCAR
8.6
/10
Excelent
7.7
/10
Valoarea pentru bani
9
/10
Curățenie
8.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
8.7
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.6
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Karlstad Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Europcar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Karlstad Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.6/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Europcar este Seat Ibiza din clasa Economy pentru 53,67 EUR per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Karlstad Aeroport prin Europcar este SUV, pornind de la 78,75 EUR per zi pentru Volkswagen Tiguan.

  Compania de închirieri din SUA Suedia, Europcar, oferă în Karlstad Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Volkswagen Golf la doar 56,16 EUR per zi.

  Cel mai ieftin SUV în Karlstad Aeroport oferit de AVIS Car Rental (cu scorul de 8.5/10 din 1000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Nissan Qashqai, la 55,55 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină Compact car este prezentată de același furnizor, AVIS Car Rental. Mașina este o Toyota Auris, la 46,59 EUR per zi.

  Cel mai popular furnizor din Suedia este Alamo Budget Car Rental (scor mediu de 8.5/10 din 2000+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină SUV în Karlstad Aeroport este Hyundai Tucson, cu prețuri începând de la 53,89 EUR pe zi.

  Printre Compact-uri, cel mai popular model este Kia Ceed. Prețul începe de la 51,70 EUR per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 8.5/10, bazat pe peste 2000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Karlstad Aeroport este Toyota Auris oferită de AVIS Car Rental. Prețul acesteia este de doar 46,59 EUR pe zi. AVIS Car Rental are peste 1000+ de recenzii cu un rating de 8.5/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Compară prețurile în Karlstad Aeroport

Mini
Mini
Economy
Economy
Van
Van
SUV
SUV
de la 50 EUR de la 51 EUR de la 80 EUR de la 56 EUR
de la 49 EUR de la 54 EUR
de la 54 EUR de la 105 EUR de la 79 EUR

Cele mai bune locații lângă Karlstad Aeroport (KSD)

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

Furnizori în Karlstad Aeroport

Europcar
8.6
/10
Excelent
Europcar
Închirieri lângă Karlstad Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Europcar lângă Karlstad Aeroport
Karlstad Aeroport (KSD)
Contacte:
KARLSTAD AIRPORT, KARLSTAD, 65341
46 54 182320
Budget Car Rental
8.5
/10
Excelent
Budget Car Rental
Închirieri lângă Karlstad Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Budget Car Rental lângă Karlstad Aeroport
Karlstad Aeroport (KSD)
Contacte:
Karlstad Airport, Valdalen 570, Karlstad, 65591
+46 54211111
AVIS Car Rental
8.5
/10
Excelent
AVIS Car Rental
Închirieri lângă Karlstad Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații AVIS Car Rental lângă Karlstad Aeroport
Karlstad Aeroport (KSD)
Contacte:
Valdalen 570, Karlstad, 65591
(46) 54 152660
Hertz Car Hire
8.4
/10
Excelent
Hertz Car Hire
Închirieri lângă Karlstad Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații Hertz Car Hire lângă Karlstad Aeroport
Karlstad Aeroport (KSD)
Contacte:
Karlstad Flyplats, Karlstad, 65109
054210800
MABI Car Rentals
8.4
/10
Excelent
MABI Car Rentals
Închirieri lângă Karlstad Aeroport
1 locație: arată adresa
Locații MABI Car Rentals lângă Karlstad Aeroport
Karlstad Säterivägen 3.46 km / 2.15 mi
Contacte:
Säterivägen 12, 653 41 , Karlstad, Sweden
+46 54 180151

Alte căutări populare în Karlstad Aeroport (KSD)

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Karlstad Aeroport (KSD) Prețuri ieftine de închiriat de la EUROPCAR, AVIS, BUDGET & HERTZ