WHITE AND BLACK Al Maktoum Intl Airport
10
00
10
00
 închirieri de mașini

WHITE AND BLACK Al Maktoum Intl Airport

Best rental cars in Al Maktoum Intl Airport (DWC), Emiratele Arabe Unite. No hidden charges. Free cancellation

WHITE AND BLACK Al Maktoum Intl Airport

Închirieri WHITE AND BLACK în Al Maktoum Intl Airport

Sfaturi pentru închirieri în Al Maktoum Intl Airport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la White-And-Black în Al Maktoum Intl Airport au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la White-And-Black în Al Maktoum Intl Airport este Hyundai Tucson din categoria SUV. Prețul este de doar 34,76 EUR per zi.

  Dollar Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Al Maktoum Intl Airport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 6/10, în urma a peste 1000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Dollar Car Rental este Ford Figo din clasa Mini pentru 14,28 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Emiratele Arabe Unite, Dollar Car Rental, oferă în Al Maktoum Intl Airport închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Toyota Yaris la doar 28,16 EUR per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Chevrolet Aveo. Prețul începe de la 21,10 EUR per zi la Europcar, al cărei rating este de 0/10, bazat pe peste + de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Al Maktoum Intl Airport este Suzuki Swift oferită de AVIS Car Rental. Prețul acesteia este de doar 12,80 EUR pe zi. AVIS Car Rental nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre WHITE AND BLACK în Al Maktoum Intl Airport

WHITE AND BLACK
Info & Contacte
Numele companiei: White-And-Black
Adresa: Al Maktoum International Airport , Dubai
Numărul de telefon: +971 50 9533 211
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.

Prețuri pentru închirieri WHITE AND BLACK în Al Maktoum Intl Airport

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Exotic
Exotic
White-And-Black
White-And-Black
de la 67 EUR de la 145 EUR de la 35 EUR
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 14 EUR de la 28 EUR de la 63 EUR de la 119 EUR de la 99 EUR de la 43 EUR de la 155 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 13 EUR de la 32 EUR de la 28 EUR de la 31 EUR de la 27 EUR de la 107 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 29 EUR de la 72 EUR de la 104 EUR de la 116 EUR de la 86 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 28 EUR de la 23 EUR de la 270 EUR de la 109 EUR de la 91 EUR de la 43 EUR de la 51 EUR
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
de la 375 EUR de la 219 EUR de la 156 EUR de la 235 EUR de la 219 EUR de la 235 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 16 EUR de la 32 EUR de la 273 EUR de la 98 EUR de la 174 EUR de la 40 EUR
Europcar
Europcar
de la 20 EUR de la 21 EUR de la 33 EUR de la 63 EUR de la 47 EUR de la 29 EUR

Locații închirieri WHITE AND BLACK lângă Al Maktoum Intl Airport

Inchirieri auto WHITE AND BLACK în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto WHITE AND BLACK în orașe apropiate

Închirieri lângă Al Maktoum Intl Airport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Dubai 43.5 km / 27.03 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Al Maktoum Intl Airport Prețuri ieftine de închiriat de la WHITE AND BLACK