ALAMO Varna Lapangan Terbang

12
Okt
Rab
2023
10
00
19
Okt
Rab
2023
10
00
Kereta Sewa

ALAMO Varna Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Varna Lapangan Terbang (VAR), Bulgaria. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

ALAMO Varna Lapangan Terbang

Sewa ALAMO ALAMO Varna Lapangan Terbang

Petua kereta sewa Varna Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Alamo di Varna Lapangan Terbang telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Alamo di Varna Lapangan Terbang adalah Chevrolet Spark kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD 21.58 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Varna Lapangan Terbang dan kereta sewa kelas Mini di Bulgaria. Kereta Ekonomi paling murah dari Alamo di Varna Lapangan Terbang adalah Suzuki Swift untuk USD 33.91 sehari. Kereta Mini paling murah dari Alamo di Varna Lapangan Terbang dibawakan oleh Chevrolet Spark untuk USD 21.58 sehari.

  Goldcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Varna Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 9.1/10, berdasarkan pada 10+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Goldcar ialah Kia Picanto, kereta sewa kelas Mini untuk USD 10.66 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Varna Lapangan Terbang ialah Ekonomi dengan harga dari Goldcar bermula dari USD 11.19 sehari untuk Citroen C3.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Bulgaria, adalah Mini, kereta paling murah dari Goldcar di Varna Lapangan Terbang ialah Kia Picanto, diletakkan harga pada USD 10.66 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah di Varna Lapangan Terbang disediakan oleh TOP Rent A Car (dinilai 8.5/10 oleh 500+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Renault Clio, diletakkan harga pada USD 14.35 sehari.

  Kereta Mini termurah diberikan oleh vendor yang sama: TOP Rent A Car. Kereta itu ialah Renault Twizy, diletakkan harga pada USD 26.55 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Bulgaria, namanya ialah AutoJet (skor purata 7.3/10 dinilai oleh 250+ pelanggan). Kereta Ekonomi termurah di Varna Lapangan Terbang ialah Chevrolet Aveo, dengan harga bermula dari USD 44.17 sehari.

  Antara Mini, model paling popular ialah Volkswagen Up. Harganya bermula dari USD 62.26 sehari dari AutoJet, dengan skor rating purata ialah 7.3/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Varna Lapangan Terbang adalah Toyota Aygo dari Green-Rent-A-Car. Harganya cuma USD 8.37 sehari. Green-Rent-A-Car tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kumpulan kereta popular

Kereta murah Varna Lapangan Terbang

Cheapest cars
Chevrolet Spark Mini
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Chevrolet Spark
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 21.58 /day
Suzuki Swift Ekonomi
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Suzuki Swift
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 33.91 /day
Suzuki SX4 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Suzuki SX4
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 39.49 /day
Ford Focus Kompak
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Ford Focus
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 41.56 /day
Opel Corsa Ekonomi
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Opel Corsa
5 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 42.89 /day
Renault Megane Pertengahan
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Renault Megane
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 44.11 /day
Opel Vivaro Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Opel Vivaro
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 161.52 /day

Compact car rental at Varna Lapangan Terbang

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Ford Focus Kompak
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Ford Focus
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 41.56 /day

Economy car rental at Varna Lapangan Terbang

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Suzuki Swift Ekonomi
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Suzuki Swift
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 33.91 /day
Opel Corsa Ekonomi
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Opel Corsa
5 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 42.89 /day

Mini car rental at Varna Lapangan Terbang

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Chevrolet Spark Mini
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Chevrolet Spark
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 21.58 /day

Intermediate car rental at Varna Lapangan Terbang

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Renault Megane Pertengahan
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Renault Megane
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 44.11 /day

SUV rental at Varna Lapangan Terbang

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Suzuki SX4 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Suzuki SX4
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 39.49 /day

9 seater car rental at Varna Lapangan Terbang

9 seat people carrier
Opel Vivaro Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
alamo
Car rental Varna Lapangan Terbang Opel Vivaro
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 161.52 /day

Maklumat mengenai ALAMO di ALAMO Varna Lapangan Terbang

ALAMO
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Alamo
Alamat: VARNA INTERNATIONAL AIRPORT, ARRIVALS HALL, VARNA, 9154
Nombor Telefon: 877799483
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.

ALAMO lokasi kereta sewa berhampiran ALAMO Varna Lapangan Terbang

ALAMO sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran ALAMO Varna Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di ALAMO Varna Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa ALAMO